Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Menno min rand - Dr. Menno Huikeshoven

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Dr. Menno Huikeshoven

“Nauwkeurigheid, betrokkenheid en vakmanschap voor een optimaal resultaat”

Na het voltooien van zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 en het cum laude behalen van het artsexamen aan dezelfde universiteit in 2004 volgde Dr. Menno Huikeshoven de specialisatie tot Plastisch, Reconstructief en Handchirurg van 2005-2010 in het AMC te Amsterdam, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis / Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Tijdens deze opleiding werd hij tevens Fellow van de ‘European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS)’ door het behalen van de hiervoor vereiste Europese examens in 2009. Hierna vertrok hij met zijn gezin naar Vancouver (Canada) waar hij zich tijdens twee fellowships onder andere verder specialiseerde in aangezichtschirurgie. Na het succesvol afronden van deze fellowships werd hij gevraagd om in langer Vancouver te blijven en daar werkte hij vervolgens van 2011 tot 2013 als staflid Plastische Chirurgie in Vancouver General Hospital.

In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Nederland en sindsdien is hij samen met zijn collega Plastisch Chirurgen van Kliniek Blooming werkzaam in het Spaarne Gasthuis te Haarlem en Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Hij woont met zijn gezin in Haarlem.
Lid van de: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereniging Voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, de (Canadese) British Columbia Hand Society en Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery.

BIG: 49063224801 

Lees hier reviews van cliënten van Dr. Menno Huikeshoven.

Bel: 023-5444974 Wij zijn telefonisch bereikbaar!