Dr. Menno Huikeshoven

Plastisch chirurg

“Nauwkeurigheid, betrokkenheid en vakmanschap voor een optimaal resultaat”

Na het voltooien van zijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 en het cum laude behalen van het artsexamen aan dezelfde universiteit in 2004 volgde Dr. Menno Huikeshoven de specialisatie tot Plastisch, Reconstructief en Handchirurg van 2005-2010 in het AMC te Amsterdam, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis / Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Tijdens deze opleiding werd hij tevens Fellow van de ‘European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS)’ door het behalen van de hiervoor vereiste Europese examens in 2009. Hierna vertrok hij met zijn gezin naar Vancouver (Canada) waar hij zich tijdens twee fellowships onder andere verder specialiseerde in aangezichtschirurgie. Na het succesvol afronden van deze fellowships werd hij gevraagd om in langer Vancouver te blijven en daar werkte hij vervolgens van 2011 tot 2013 als staflid Plastische Chirurgie in Vancouver General Hospital.

In 2013 keerde hij met zijn gezin terug naar Nederland en sindsdien is hij samen met zijn collega Plastisch Chirurgen van Kliniek Blooming werkzaam in het Spaarne Gasthuis te Haarlem en Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Hij woont met zijn gezin in Haarlem.

Lid van de: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), De Nederlandse Vereniging Voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, de (Canadese) British Columbia Hand Society en Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery.

BIG: 49063224801

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité