Gynaecomastie

Verdoving

Lokale of algehele narcose
spuit
Operatieduur
60 – 120 minuten
clock
Hersteltijd
7 – 14 dagen
pleister
Gynaecomastie is een medische term voor borstvorming bij mannen. Er wordt niet veel over gesproken, maar het komt regelmatig voor. De borstvorming kan ontstaan door een vergrote klierschijf, huidoverschot, overtollig vet of een niet-lichamelijke oorzaak. Eén ding is echter zeker: de borstvorming leidt in veel gevallen tot grote onzekerheid bij mannen. Wanneer u zich onzeker voelt door gynaecomastie is een borstverkleining een goede oplossing. Tijdens deze borstverkleinende operatie wordt het overtollige vetweefsel verwijderd.
voor en na foto's Gynaecomastie

Resultaten Gynaecomastie

voor en na foto's Gynaecomastie

"Ik was heel erg zenuwachtig gedurende het traject, maar werd continu op mijn gemak gesteld door de ervaren chirurgen. Ze namen alle tijd om mijn vragen te beantwoorden, wat mij een goed gevoel gaf. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik de stap heb overwogen en iets aan mijn man boobs heb laten doen."

Het behandeltraject

Hoe gaat een Gynaecomastie in zijn werk?

Wat kost een Gynaecomastie?

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Gynaecomastie € 6.500,- Algehele narcose Nee

Veelgestelde vragen

De borst bestaat voor een groot gedeelte uit vet. Als u aankomt, zal de borst ook groeien. Wanneer tijdens de gynaecomastie operatie klierweefsel is verwijderd, is de kans nihil dat de borst opnieuw groter wordt.

Bij lichamelijk licht werk zoals administratieve werkzaamheden kunt u na twee dagen alweer aan het werk. Als u lichamelijk zwaar werk uitvoert, dient u twee à vier weken rust te houden.

Dat hangt af van uw zorgverzekeraar of de operatie wordt vergoed. Naast de aard en de ernst van de gynaecomastie speelt het verzekeringspakket een belangrijke rol. Informeer bij zorgverzekering of de behandeling wordt vergoed.

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00