Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Grote neusgaten

Grote neusgaten kunnen de oorzaak zijn van onzekerheid over de neus. Helemaal wanneer men met een bepaalde hoek naar het gezicht kijkt. Heeft u last van grote neusgaten? Met een minimale neuscorrectie kunnen we uw neusgaten succesvol verkleinen.

Wat zijn grote neusgaten?

Bij grote neusgaten staan de neusvleugels verder af van het neustussenschot (septum). Hierdoor ogen de neusgaten groter dan bij een ander. Mensen met grote neusgaten kunnen veel onzekerheid ervaren. Gelukkig kunnen we op een eenvoudige manier de neusgaten verkleinen.

Oorzaak grote neusgaten

De stand van uw neus is genetisch bepaald. Er bestaan misverstanden over de link tussen veelvuldig neuspeuteren en grote neusgaten. Dit is geen oorzaak van grotere neusgaten.

De behandeling van grote neusgaten

Om uw neusgaten te verkleinen, voeren we een neuscorrectie uit. Hierbij corrigeren we de stand van uw neus en zo kunnen we de ruimte tussen het neustussenschot en neusvleugels verkleinen. U krijgt een algehele narcose.

Resultaten behandeling van grote neusgaten

Bij onderstaande cliënt hebben we de gehele neus gecorrigeerd.

Kosten voor de behandeling van grote neusgaten

Hoe duur de neuscorrectie is, hangt af van de behandeling en hoe complex die is. We geven u aan de hand van een consultgesprek een kostenoverzicht. Bekijk onderstaande tarieven voor een indicatie van de kosten voor een neuscorrectie.

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Neuscorrectie € 5.980,- Algehele narcose Nee
Neuscorrectie uitgebreid vanaf € 6.700,- Algehele narcose Nee
Revisie neuscorrectie € 7.700,- Algehele narcose Nee
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen € 8.700,- Algehele narcose Nee

Vergoeding grote neusgaten

Een neuscorrectie vanwege grote neusgaten wordt in de meeste gevallen niet vergoed door de verzekering, omdat het geen medische noodzaak heeft. Het wordt dan ook gezien als een cosmetische ingreep. Informeer bij uw zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over Gelaatschirurgie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Aan een consult zijn €100,- consultkosten verbonden. Deze worden in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van de behandeling.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00