Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Gelaatschirurgie

Door middel van gelaatschirurgie voeren wij een cosmetische ingreep uit zonder dat de persoonlijke kenmerken van uw gezicht verdwijnen. Of u nu kiest voor een ooglidcorrectie of voor een volledige facelift: uw uiterlijk zal altijd bij u blijven passen. Tijdens het consultgesprek bespreekt u samen met uw behandelend plastisch chirurg wat voor u de juiste plastische chirurgie behandeling is.

Soorten gelaatschirurgie

Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van de huid af. Door deze verminderde elasticiteit gaan uw oogleden hangen, krijgt u wallen of verergeren de rimpels en plooien in uw gezicht. Door het uitvoeren van een cosmetische ingreep van uw gezicht verstrakken we (een deel van) uw gezicht en krijgt u weer een jonge en frisse uitstraling.

Ooglidcorrectie

Wanneer u klachten ervaart door uw hangende oogleden, is een ooglidcorrectie voor u een geschikte oplossing. Uw vermoeide uitstraling verdwijnt, uw zicht wordt beter en u heeft minder last van zware oogleden.

Facelift

Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid en het onderliggende weefsel in uw gezicht. Dit zorgt voor rimpels en verminderde contouren. Door een facelift worden uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel gladgetrokken waardoor uw gezicht weer een verjongende uitstraling krijgt.

Voorhoofdslift

Heeft u een lage stand van de wenkbrauwen of heeft u huidoverschot dat op uw wimperrand rust? Dan kunnen we ervoor kiezen om naast de bovenooglidcorrectie ook een voorhoofdslift uit te voeren. Hiermee pakken we de oorzaak aan.

Wenkbrauwlift

Hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot verminderd zicht. Daarnaast geven ze u vaak een vermoeide uitstraling en verouderde blik. Er zijn verschillende methoden om uw wenkbrauwen te liften.

Oorcorrectie

Met behulp van plastische chirurgie kunnen flaporen worden gecorrigeerd. Een oorcorrectie wordt ook wel otoplastiek genoemd en deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd vanaf achttien jaar.

Halslift

Door gewichtsverlies of ouderdom kan de huid in uw hals losser worden. Hierdoor ontstaat er een huidoverschot. Deze zogenoemde kalkoenhals kan worden aangepakt met een halslift.

Neuscorrectie

Als u het gevoel heeft dat uw neus niet goed bij uw gezicht past, kunt u kiezen voor een neuscorrectie. Met een neuscorrectie bent u weer tevreden over de vorm van uw neus die past bij de rest van uw aangezicht.

Afspraak maken voor gelaatschirurgie

Wilt u meer informatie over gelaatschirurgie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 544 4974, mail naar info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag09:00 – 21:00 uur
Dinsdag09:00 – 17:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 21:00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem

Andere specialisaties van Blooming

U kunt naast plastische chirurgie van uw gezicht bij kliniek Blooming ook terecht voor onder andere:

Kijk voor al onze cosmetische behandelingen op onze behandelingen pagina.

info@bloomingpc.nl