Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Gelaatschirurgie

Door middel van gelaatschirurgie voeren wij een cosmetische ingreep uit zonder dat de persoonlijke kenmerken van uw gezicht verdwijnen. Of u nu kiest voor een ooglidcorrectie of voor een volledige facelift: uw uiterlijk zal altijd bij u blijven passen. Tijdens het consultgesprek bespreekt u samen met uw behandelend plastisch chirurg wat voor u de juiste plastische chirurgie behandeling is.

Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van de huid af. Door deze verminderde elasticiteit gaan uw oogleden hangen, krijgt u wallen of verergeren de rimpels en plooien in uw gezicht. Door het uitvoeren van een cosmetische ingreep van uw gezicht verstrakken we (een deel van) uw gezicht en krijgt u weer een jonge en frisse uitstraling.

Ooglidcorrectie

Wanneer u klachten ervaart door uw hangende oogleden, is een ooglidcorrectie voor u een geschikte oplossing. Uw vermoeide uitstraling verdwijnt, uw zicht wordt beter en u heeft minder last van zware oogleden.

Facelift

Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid en het onderliggende weefsel in uw gezicht. Dit zorgt voor rimpels en verminderde contouren. Door een facelift worden uw huid en het onderliggende spier- en bindweefsel gladgetrokken waardoor uw gezicht weer een verjongende uitstraling krijgt.

Voorhoofdslift

Heeft u een lage stand van de wenkbrauwen of heeft u huidoverschot dat op uw wimperrand rust? Dan kunnen we ervoor kiezen om naast de bovenooglidcorrectie ook een voorhoofdslift uit te voeren. Hiermee pakken we de oorzaak aan.

Wenkbrauwlift

Hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot verminderd zicht. Daarnaast geven ze u vaak een vermoeide uitstraling en verouderde blik. Er zijn verschillende methoden om uw wenkbrauwen te liften.

Oorcorrectie

Met behulp van plastische chirurgie kunnen flaporen worden gecorrigeerd. Een oorcorrectie wordt ook wel otoplastiek genoemd en deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd vanaf achttien jaar.

Halslift

Door gewichtsverlies of ouderdom kan de huid in uw hals losser worden. Hierdoor ontstaat er een huidoverschot. Deze zogenoemde kalkoenhals kan worden aangepakt met een halslift.

Neuscorrectie

Met behulp van plastische chirurgie kunnen flaporen worden gecorrigeerd. Een oorcorrectie wordt ook wel otoplastiek genoemd en deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd vanaf achttien jaar.

Kincorrectie

Een kincorrectie uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde plastisch chirurg Met een kincorrectie geven we uw kin een gewenste vorm en grootte. Heeft u een korte kin of loopt uw kin over in uw hals? Dan is een kincorrectie een goede oplossing. Op basis van uw klachten en wensen beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een kinvergroting of een kinverkleining.