Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Borstcorrecties

Laat op een veilige en persoonlijke manier een borstcorrectie uitvoeren bij Blooming Plastische Chirurgie. Of uw borsten nu te groot, te klein of ongelijk zijn, ons team van ervaren plastisch chirurgen kan uw borsten verkleinen, vergroten, liften of symmetrisch maken. Wij willen u begeleiden om een verantwoorde en veilige keuze te maken. Daarom is het belangrijk om een eerlijk beeld te schetsen zodat u geen verkeerde verwachtingen heeft voor u de operatie ondergaat. Ieder lichaam is anders en daarom is het belangrijk om uw uitgangssituatie en wensen uitgebreid te bespreken tijdens een persoonlijk consult. We bereiken hele mooie natuurlijke resultaten door de borsten in balans te brengen met het totale lichaam.

Borstvergroting

Met een borstvergroting geven we uw borsten meer volume en verbeteren we de vorm en verhouding. Jaarlijks ondergaan veel vrouwen een borstvergrotende operatie. De meeste vrouwen kiezen voor een borstvergroting om onderontwikkelde borsten te vergroten met extra volume of om na zwangerschap of afvallen de oude properties van de borsten weer terug te krijgen zodat het lichaam weer in verhouding is.

Borstverkleining

Veel vrouwen die te grote borsten hebben voelen zich hier onprettig bij. Het vinden van bovenkleding is vaak een behoorlijke uitdaging en maakt dit een vervelende bezigheid. Daarnaast kunnen te grote borsten ook zorgen voor vervelende klachten in nek, schouders en rug. Wanneer uw borsten niet in verhouding zijn met de rest van uw lichaam, kan dit gepaard gaan met onzekere gevoelens en ongemakken.

Borstlift

Met een borstlift verstevigen en liften we uw borsten die door zwangerschap, gewichtsverlies of veroudering zijn gaan hangen of zijn verslapt. Met een borstlift verplaatsen we de tepel naar boven en plaatsen we eventueel een implantaat indien u ook meer volume wenst.

Gynaecomastie

Gynaecomastie is een medische term voor borstvorming bij mannen. Er wordt niet veel over gesproken, maar het komt regelmatig voor. De borstvorming kan ontstaan door een vergrote klierschijf, huidoverschot, overtollig vet of een niet-lichamelijke oorzaak.

Tepelcorrectie

U kunt een tepelcorrectie ondergaan wanneer u ontevreden bent over uw tepels of tepelhof. Een tepelcorrectie is een verzamelnaam voor verschillende ingrepen aan uw tepel, zoals een tepelverkleining, tepelhofverkleining of het reconstrueren van ingetrokken tepels.

Tubulaire of tubereuze borsten behandeling

Tubulaire of tubereuze borsten zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen. Eén tot vijf procent van de vrouwen die voor een borstvergroting naar ons spreekuur komt, blijkt tubulaire borsten te hebben. Er is sprake van tubulaire borsten wanneer de onderkant van de borst achterblijft in de ontwikkeling. Het is van groot belang dat deze aangeboren afwijking als zodanig wordt herkend, omdat een reguliere borstvergroting niet geschikt is in geval van tubulaire borsten.

Prothesewissel

Borstprothesen kunnen na circa 10 jaar zorgen voor complicaties. Een prothesewissel biedt dan uitkomst. Bij deze ingreep vervangen we uw huidige borstimplantaten voordat ze voor problemen kunnen zorgen. Ook wanneer u last heeft van kapselvorming, voeren onze chirurgen een prothesewissel uit. Op deze pagina leest u meer over de behandeling, nazorg en kosten.