Ga direct naar:

Borstcorrecties

"Er is niets zo persoonlijk als een borstcorrectie"

Laat op een veilige en persoonlijke manier een borstcorrectie uitvoeren bij Blooming Plastische Chirurgie. Of uw borsten nu te groot, te klein of ongelijk zijn, ons team van ervaren plastisch chirurgen kan uw borsten verkleinen, vergroten, liften of symmetrisch maken. Wij willen u begeleiden om een verantwoorde en veilige keuze te maken. Daarom is het belangrijk om een eerlijk beeld te schetsen zodat u geen verkeerde verwachtingen heeft voor u de operatie ondergaat. Ieder lichaam is anders en daarom is het belangrijk om uw uitgangssituatie en wensen uitgebreid te bespreken tijdens een persoonlijk consult. We bereiken hele mooie natuurlijke resultaten door de borsten in balans te brengen met het totale lichaam.

Soorten borstcorrecties

Veel vrouwen zijn ontevreden over de grootte en vorm van hun borsten. Sommige ervaren er zelfs klachten door. Zo kunnen te grote borsten leiden tot rug- en nekpijn en kunnen kleine borsten uw zelfvertrouwen verminderen. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie en verschillende methoden van borstcorrecties. Onze gecertificeerde cosmetisch artsen voeren de volgende soorten borstcorrecties uit.

Als uw borsten naar uw mening te klein zijn, is een borstvergroting een geschikte oplossing. Met een borstvergroting krijgen uw borsten meer volume, een betere vorm en zijn ze in verhouding met uw lichaam. Een borstvergroting kan ook uitgevoerd worden met lipofilling.

Een borstverkleining helpt u van uw rug-, nek- en schouderklachten af die u ervaart door uw te grote en zware borsten. Bij de verkleining corrigeren we de vorm van uw borst en plaatsen we de tepel in een hogere positie. Bespreek tijdens het consultgesprek uw wensen.

Er is sprake van tubulaire borsten wanneer de onderkant van een of beide borsten achterblijft in de ontwikkeling van de borst. Het is belangrijk dat deze afwijking tijdig wordt herkend omdat een standaard borstvergroting niet geschikt zou zijn voor deze beperking en er dan voor een andere aanpak kan worden gekozen.
Naarmate u ouder wordt kunnen uw borsten gaan hangen of verslappen. Er ontstaat een borstplooi en uw tepel zit vaak lager dan deze plooi. Met een borstlift wordt de tepel weer naar boven verplaatst. Een borstlift kan in combinatie met een borstvergroting als u meer volume wenst.
Borstvorming komt ook voor bij mannen, dit noemen we gynaecomastie. Het ontstaan van borsten bij mannen kan komen door een vergrote klierschijf, huidoverschot of door overgewicht. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende borstcorrecties bij mannen.

Een tepelcorrectie vindt plaats wanneer u zich stoort aan de doorsnede van uw tepelhof, u last heeft van een ingetrokken tepels of als u twee ongelijke tepels heeft. Beide reconstructies worden zowel bij mannen als vrouwen uitgevoerd.

Ervaringen

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een borstcorrectie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 54 44 974 of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 54 44 974

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Adres

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Onze plastische chirurgen

Drs. Joost Staudt

Drs. Wouter van der Pot

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Jan van Loon

Dr. Mick Kreulen

Dr. Menno Huikeshoven

Dr. Klaske Booij

Drs. Robert de Wijn

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Drs. Toine van Trier