Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Velserbroek

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Velserbroek voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Velserbroek kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van ervaren en hooggekwalificeerde plastische chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. We hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de nieuwste technieken en procedures, waardoor we in staat zijn om de beste resultaten te leveren aan onze patiënten.
  • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke patiënt uniek is, met hun eigen specifieke behoeften en verwachtingen. Daarom nemen we de tijd om elke patiënt te leren kennen, hun behoeften te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. We geloven sterk in het bieden van persoonlijke aandacht en zorg aan al onze patiënten.
  • Hoogwaardige zorg: We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg aan al onze patiënten. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, doen we alles met het oog op het comfort en de veiligheid van de patiënt. We volgen strikte protocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg krijgt.
  • Locatie: Onze kliniek bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie in Bloemendaal, wat het een handige keuze maakt voor de inwoners van Velserbroek. We zijn trots op onze prachtige omgeving en de rustige sfeer van onze kliniek, die bijdraagt aan een positieve ervaring voor onze patiënten.
  • Nieuwste technologie: Bij Blooming Plastische Chirurgie maken we gebruik van de nieuwste technologie en geavanceerde apparatuur in onze procedures. Dit stelt ons in staat om de meest effectieve en minst invasieve behandelingen aan te bieden, wat leidt tot snellere hersteltijden en verbeterde resultaten voor onze patiënten. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze sector om ervoor te zorgen dat we altijd de beste zorg kunnen bieden.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Velserbroek die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 5 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 12 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Velserbroek bedraagt 9 minuten.