Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Hoofddorp

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerd team: Onze kliniek beschikt over een team van ervaren en gekwalificeerde plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. Deze expertise garandeert dat onze patiënten de best mogelijke zorg en resultaten krijgen. Ons team neemt de tijd om elke procedure zorgvuldig uit te voeren, met aandacht voor detail en respect voor de unieke anatomie van elke patiënt.
  • Persoonlijke aandacht: Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg. Bij ons wordt elke patiënt behandeld als een individu, met behandelplannen die op maat gemaakt zijn om aan hun specifieke behoeften en doelen te voldoen. Onze artsen en het ondersteunend personeel nemen de tijd om de patiënten te leren kennen, hun zorgen te begrijpen en een behandelplan te ontwerpen dat het beste bij hen past.
  • Geavanceerde technologie: We maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën en technieken bij het uitvoeren van ooglidcorrecties. Dit zorgt voor nauwkeurige resultaten en een korter herstelproces. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied om ervoor te zorgen dat onze patiënten toegang hebben tot de beste beschikbare behandelingsopties.
  • Comfortabele omgeving: De sfeer in onze kliniek is ontworpen om patiënten een gevoel van comfort en rust te geven. Dit helpt bij het verminderen van angst en stress die vaak gepaard gaan met chirurgische procedures. Van de wachtkamers tot de operatiekamers, alles is erop gericht om een ontspannen en rustgevende omgeving te creëren.
  • Nabijheid: Hoewel Bloemendaal niet direct in Hoofddorp ligt, is het toch gemakkelijk bereikbaar voor de inwoners. De korte reisafstand wordt door velen gezien als een kleine opoffering voor de kwaliteit van zorg die ze bij ons ontvangen. Het gemak van reizen gecombineerd met onze hoogstaande zorg maakt Blooming Plastische Chirurgie een aantrekkelijke keuze voor inwoners van Hoofddorp.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.