Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Bloemendaal

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde artsen: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van zeer ervaren specialisten die uitblinken in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Ze hebben uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, wat patiënten vertrouwen en gemoedsrust biedt over de kwaliteit van zorg die ze zullen ontvangen
  • Gepersonaliseerde aanpak: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt elke patiënt als uniek beschouwd. De specialisten nemen de tijd om de individuele wensen en verwachtingen van de patiënt te begrijpen en een persoonlijk behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op hun specifieke behoeften.
  • Veiligheid en Hygiëne: De kliniek houdt zich aan strikte hygiëneprotocollen en handhaaft de hoogste veiligheidsnormen, waardoor een veilige en hygiënische omgeving wordt gegarandeerd tijdens de procedure.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om haar grondige en zorgvuldige nazorg. De kliniek biedt uitgebreide follow-up afspraken en ondersteuning na de operatie om ervoor te zorgen dat elke patiënt tevreden is met de resultaten en eventuele complicaties snel worden aangepakt.
  • Locatie en discretie: De kliniek is gelegen in een welvarende gemeente nabij Haarlem en Amsterdam en is goed bereikbaar voor inwoners van Bloemendaal. Daarnaast biedt Blooming Plastische Chirurgie een discrete omgeving waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen tijdens hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie: