Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Heemstede

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Gespecialiseerde artsen: De chirurgen van Blooming Plastische Chirurgie zijn niet alleen hoogopgeleid, maar hebben ook een rijke ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Ze zijn bekend om hun nauwkeurigheid en aandacht voor detail, wat zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.
  • Klantenservice: Patiënttevredenheid staat centraal bij Blooming Plastische Chirurgie. Vanaf het eerste consult tot aan de nazorg, staat het toegewijde team klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Ze streven ernaar om elke patiënt een comfortabele en stressvrije ervaring te bieden.
  • Geavanceerde technologie: Blooming Plastische Chirurgie blijft zich inzetten voor innovatie en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken voor ooglidcorrecties. Dit resulteert in minder hersteltijd en betere resultaten, waardoor patiënten sneller kunnen genieten van hun nieuwe uitstraling.
  • Veiligheid: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt niets aan het toeval overgelaten als het gaat om de veiligheid van de patiënten. De kliniek hanteert strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen en volgt de nieuwste richtlijnen in de branche om ervoor te zorgen dat elke procedure zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.
  • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, is de kliniek gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Heemstede. De gunstige locatie, gecombineerd met de rustige omgeving, maakt het een ideale keuze voor diegenen die een ooglidcorrectie overwegen.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.