Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Ooglidcorrectie Aerdenhout

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

45 – 90 minuten

Hersteltijd

7 – 10 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Aerdenhout voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Aerdenhout kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een ooglidcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaren specialisten: De kliniek heeft ervaren en hoogopgeleide plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in ooglidcorrecties. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van deze procedures, wat bijdraagt aan het vertrouwen van patiënten.
  • Moderne technologieën: Blooming Plastische Chirurgie maakt gebruik van de nieuwste technologieën en technieken om de best mogelijke resultaten te behalen. Dit betekent dat patiënten kunnen rekenen op een veilige procedure met minimale downtime.
  • Persoonlijke benadering: De kliniek staat bekend om haar persoonlijke benadering. Elke patiënt krijgt een op maat gemaakt behandelplan, afgestemd op zijn of haar specifieke behoeften en wensen.
  • Nabijheid: De locatie van de kliniek in Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Aerdenhout, waardoor het een handige keuze is voor hun esthetische behoeften.
  • Kwaliteitsgarantie: Blooming Plastische Chirurgie is gecertificeerd en volgt strikte kwaliteitsnormen bij het uitvoeren van alle procedures, waaronder ooglidcorrecties. Dit geeft patiënten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn en dat de kliniek er alles aan doet om topkwaliteit te leveren.
  • Transparantie: Blooming Plastische Chirurgie staat bekend om haar open en eerlijke communicatie. Ze stellen realistische verwachtingen voor de resultaten van de ooglidcorrectie, bespreken eventuele risico’s en bijwerkingen, en zijn transparant over kosten. Dit niveau van transparantie helpt patiënten geïnformeerde beslissingen te nemen over hun behandeling.
  • Nazorg: Blooming Plastische Chirurgie biedt uitstekende nazorg. Na de procedure blijven ze betrokken om ervoor te zorgen dat het herstel soepel verloopt en dat de patiënt tevreden is met de resultaten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Aerdenhout die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun ooglidcorrectie.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere ooglidcorrectie behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Hangende oogleden, zware oogleden en wallen onder uw ogen kunnen esthetisch worden gecorrigeerd door middel van ooglidchirurgie – bovenooglidcorrectie of onderooglidcorrectie. Hierdoor ziet u er niet alleen meer uitgerust en jeugdiger uit, maar kunt u ook hoofdpijn of slechtziendheid als gevolg van hangende oogleden verhelpen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie behandeling
Meer informatie over ooglidcorrectie:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 13 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 39 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Aerdenhout bedraagt 34 minuten.