Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Santpoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Santpoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Santpoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie in Bloemendaal zijn we trots op onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring in het veld van plastische chirurgie. Onze chirurgen hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het veilig en effectief verwijderen van moedervlekken. We maken gebruik van de nieuwste technieken en methoden, om te zorgen voor minimale littekens en een snelle hersteltijd.
  • Veiligheid en hygiëne: De veiligheid en het welzijn van onze patiënten is onze prioriteit. Onze kliniek voldoet aan alle nationale en internationale veiligheids- en hygiënenormen. Dit zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving waarin patiënten hun behandeling kunnen ondergaan. Bovendien worden al onze procedures uitgevoerd met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail.
  • Persoonlijke aandacht: Wij waarderen de individualiteit van elke patiënt en begrijpen dat iedereen unieke zorgen en verwachtingen heeft. Daarom nemen we bij Blooming Plastische Chirurgie de tijd om de procedure in detail uit te leggen, eventuele vragen te beantwoorden en de patiënt op zijn gemak te stellen.
  • Lokale nabijheid: Voor inwoners van Santpoort is onze locatie in Bloemendaal gemakkelijk bereikbaar. Dit betekent dat patiënten niet ver hoeven te reizen voor hun behandeling, wat vooral handig is voor nazorg en follow-up afspraken.
  • Nazorg en ondersteuning: Bij Blooming Plastische Chirurgie begrijpen we dat de zorg na de procedure net zo belangrijk is als de behandeling zelf. Daarom bieden wij uitgebreide nazorg en ondersteuning aan al onze patiënten. Ons toegewijde team staat klaar om eventuele vragen of zorgen na de procedure te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het herstelproces zo soepel en comfortabel mogelijk verloopt.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Santpoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 7 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 16 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Santpoort bedraagt 12 minuten.