Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Hoofddorp

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 – 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Ervaring en expertise: Bij Blooming Plastische Chirurgie hebben we een team van ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen die bekend zijn met de nieuwste technieken voor het verwijderen van moedervlekken. Onze expertise in dit veld is ongeëvenaard en we streven ernaar om altijd de beste zorg te bieden aan onze patiënten.
  • Veilige en moderne technologie: We zijn trots op onze moderne en veilige technologieën die we gebruiken bij het verwijderen van moedervlekken. We begrijpen dat elke patiënt uniek is en dus gebruiken we geavanceerde apparatuur en technieken die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt, om zo het beste resultaat te garanderen.
  • Persoonlijke aandacht: We luisteren naar de individuele behoeften en verwachtingen van elke patiënt en werken samen om een plan op maat te maken dat het beste past bij hun specifieke situatie.
  • Gunstige locatie: Daarnaast is onze locatie in Bloemendaal gunstig voor inwoners van Hoofddorp. We zijn gemakkelijk bereikbaar en ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om patiënten te verwelkomen en te begeleiden tijdens hun bezoek aan onze kliniek.
  • Nazorg en follow-up: Ten slotte bieden we bij Blooming Plastische Chirurgie uitstekende nazorg en follow-up diensten. We begrijpen dat het herstelproces net zo belangrijk is als de procedure zelf, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze patiënten zich comfortabel en verzorgd voelen na hun behandeling.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.