Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Moedervlek verwijderen Heemstede

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

30 minuten

Hersteltijd

4 tot 7 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Heemstede voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Heemstede kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een moedervlek te verwijderen om verschillende redenen, waaronder:

  • Deskundige zorg: Bij Blooming Plastische Chirurgie draait alles om deskundigheid en professionaliteit. Het team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen die zich inzetten om de hoogste kwaliteit van zorg te bieden. Elk lid van het team heeft jarenlange ervaring en een grondige opleiding gehad, waardoor ze in staat zijn om excellente zorg te leveren.
  • Breed scala aan diensten: Blooming Plastische Chirurgie is niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van moedervlekken, maar biedt ook een breed scala aan andere plastisch chirurgische behandelingen. Van borstvergroting tot ooglidcorrectie en facelifts, de kliniek biedt een veelzijdigheid aan services om aan de unieke behoeften van elke patiënt te voldoen.
  • Dichtbij huis: Gelegen in het nabijgelegen Bloemendaal, biedt Blooming Plastische Chirurgie gemak en toegankelijkheid voor de inwoners van Heemstede. De nabijheid van de kliniek betekent minder reistijd en meer comfort voor de patiënten.
  • Veiligheid en hygiëne: Veiligheid en hygiëne zijn topprioriteiten bij Blooming Plastische Chirurgie. De kliniek hanteert strikte veiligheidsnormen en volgt rigoureuze hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat patiënten een veilige en schone omgeving hebben tijdens hun behandeling.
  • Persoonlijke benadering: De zorg bij Blooming Plastische Chirurgie gaat verder dan alleen medische behandelingen. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering, waarbij elke patiënt individuele aandacht krijgt. Dit zorgt ervoor dat patiënten zich niet alleen verzorgd voelen, maar ook gewaardeerd.
  • Geavanceerde technologie: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën en technieken in de plastische chirurgie. Deze geavanceerde technologie stelt hen in staat om effectievere behandelingen uit te voeren met minder hersteltijd, waardoor patiënten sneller kunnen terugkeren naar hun dagelijkse routine.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Heemstede die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun moedervlek te verwijderen.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere moedervlek verwijdering behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan. Uw moedervlek wordt plaatselijk verdoofd en hierna verwijderd door de plastische chirurg. Er wordt eerst altijd goed naar de huidlijnen gekeken.

Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek
Meer informatie over het verwijderen van een moedervlek:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 17 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 25 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Heemstede bedraagt 38 minuten.