Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Hoofddorp

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Hoofddorp voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Hoofddorp kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Deskundigheid en ervaring: Bij Blooming Plastische Chirurgie zijn we trots op ons team van ervaren chirurgen die gespecialiseerd zijn in filler behandelingen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en een grondige kennis van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in het veld. We hebben duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd, wat ons een diepgaand inzicht geeft in hoe we de beste resultaten kunnen bereiken voor elke individuele patiënt.
 • Veiligheid en hygiëne: Veiligheid en hygiëne zijn bij ons topprioriteiten. We volgen strikte protocollen en standaarden om ervoor te zorgen dat elke patiënt een veilige en schone omgeving krijgt voor hun behandeling. We gebruiken alleen goedgekeurde producten en materialen om risico’s te minimaliseren en de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te waarborgen.
 • Persoonlijke aandacht: We begrijpen dat elke patiënt uniek is. Daarom besteden we veel tijd aan het leren kennen van elke patiënt, het begrijpen van hun specifieke behoeften en esthetische doelen, en het ontwikkelen van een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op hun individuele situatie.
 • Natuurlijke resultaten: Een van onze belangrijkste doelen is het bereiken van natuurlijke resultaten. We gebruiken geavanceerde technieken en materialen om subtiele verbeteringen aan te brengen die de natuurlijke schoonheid van de patiënt verbeteren zonder er kunstmatig uit te zien.
 • Locatie: Gelegen in Bloemendaal, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Hoofddorp. De rustige omgeving van onze kliniek draagt bij aan een stressvrije ervaring, waardoor patiënten zich comfortabel en op hun gemak voelen tijdens hun bezoek.
 • Nazorg: Na de behandeling bieden we uitstekende nazorg. We blijven in nauw contact met onze patiënten om ervoor te zorgen dat ze goed herstellen en tevreden zijn met hun resultaten. Ook bieden we ondersteuning en advies om eventuele vragen of zorgen die patiënten na de behandeling kunnen hebben, te beantwoorden.
 • Transparantie: We geloven in volledige transparantie. We zorgen ervoor dat elke patiënt volledig geïnformeerd is over de kosten, het verwachte herstelproces, de mogelijke risico’s en de te verwachten resultaten van de behandeling. We willen dat elke patiënt een weloverwogen beslissing kan nemen over hun zorg.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Hoofddorp die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 25 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 53 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Hoofddorp bedraagt 57 minuten.