Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling in Bloemendaal

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bloemendaal voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bloemendaal kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie om een filler behandeling te laten uitvoeren vanwege verschillende redenen, waaronder:

 1. Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft een team van hooggekwalificeerde en ervaren specialisten die gespecialiseerd zijn in filler behandelingen. Dit geeft de patiënten vertrouwen in de vaardigheden van het team en de kwaliteit van de behandeling die zij zullen ontvangen.
 2. Persoonlijke benadering: Bij Blooming Plastische Chirurgie wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke aandacht en zorg voor de patiënt. Ze nemen de tijd om de wensen en verwachtingen van de patiënt te bespreken en bieden een op maat gemaakt behandelplan om de beste resultaten te bereiken.
 3. Kwaliteitsproducten: De kliniek gebruikt alleen hoogwaardige, veilige en betrouwbare fillers. Dit zorgt voor duurzame en natuurlijk ogende resultaten.
 4. Veiligheid en hygiëne: Blooming Plastische Chirurgie zorgt voor een veilige en hygiënische omgeving voor hun patiënten. Ze volgen strikte hygiëneprotocollen en hanteren de hoogste veiligheidsnormen tijdens de behandelingen.
 5. Nazorg: De kliniek staat bekend om hun uitstekende nazorg. Ze bieden uitgebreide follow-up afspraken en ondersteuning om ervoor te zorgen dat de patiënt tevreden is met de resultaten en om eventuele complicaties snel te kunnen behandelen.
 6. Locatie: De kliniek is gelegen in de buurt van Bloemendaal, waardoor het een gemakkelijke en toegankelijke keuze is voor inwoners van de omgeving.

Door al deze factoren is Blooming Plastische Chirurgie een populaire keuze onder inwoners van Bloemendaal die op zoek zijn naar een filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift: