Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Facelift Bentveld

Verdoving

Algehele anesthesie

Operatieduur

120 – 240 minuten

Hersteltijd

10 – 14 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een facelift om verschillende redenen, waaronder:

  • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming Plastische Chirurgie staan we bekend om onze persoonlijke aandacht en patiëntgerichte benadering. We streven ernaar om elke patiënt te voorzien van een unieke en gepersonaliseerde zorgervaring. Dit betekent dat we de tijd nemen om elke patiënt te leren kennen, hun specifieke doelen en wensen te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat het best aan hun behoeften voldoet.
  • Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit bij ons. We hebben een uitstekende veiligheidsreputatie opgebouwd en volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke facelift procedure zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van medische zorg en patiëntveiligheid, wat bijdraagt aan het vertrouwen van onze patiënten in onze diensten.
  • Expertise: Onze expertise in verschillende cosmetische behandelingen, waaronder facelifts, is een ander aspect dat ons onderscheidt. Onze chirurgen blijven zich bijscholen en verbeteren om ervoor te zorgen dat ze de nieuwste en meest effectieve technieken gebruiken.
  • Resultaten: We zijn er trots op dat onze cliënten over het algemeen zeer tevreden zijn met de resultaten van hun facelifts bij Blooming Plastische Chirurgie.
  • Locatie: Onze locatie in de nabijheid van Bentveld maakt ons een handige keuze voor inwoners van dit gebied die een facelift overwegen. We begrijpen dat gemak een belangrijke factor kan zijn bij het kiezen van een kliniek voor plastische chirurgie.
  • Nazorg: Onze nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Bij Blooming Plastische Chirurgie bieden we uitgebreide nazorg en follow-up consultaties na de operatie. We zorgen ervoor dat onze patiënten zich ondersteund en verzorgd voelen gedurende het hele herstelproces, wat enorm belangrijk is voor een comfortabele genezing.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun facelift.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere facelift behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Een facelift is een chirurgische cosmetische ingreep die wordt gebruikt om de tekenen van huidveroudering in het gezicht te corrigeren, zoals een verslapte huid, ingevallen wangen en rimpels. Het kan helpen om de huid te verjongen en er weer strakker en gladder uit te laten zien. Bij een facelift wordt meestal beperkt weefsel verwijderd, en wordt de huid opgetrokken en strakgetrokken. Hierdoor wordt de huid in het gezicht gelift en gecorrigeerd waardoor hij er jonger en strakker uitziet. De incisie wordt gewoonlijk gemaakt in de haarlijn, waardoor de littekens zo min mogelijk opvallen.

Meer informatie over een facelift behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.