Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Cosmetisch arts Christopher Brandt

Vanaf 12 mei komt cosmetisch arts KNMG Christopher Brandt ons team versterken. Voor het behandelen van rimpels en volumeverlies kunt u vanaf 12 mei bij hem terecht op het injectable spreekuur.

Christopher Brandt is gecertificeerd lid van de Nederlandse vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG) en is sinds 2019 bevorderd tot medisch specialist cosmetisch arts KNMG. Om deze titel te behalen heeft hij na de studie geneeskunde (AMC) de opleiding cosmetische geneeskunde gedaan. Bij Blooming Plastische Chirurgie zal Christopher Brandt een injectable spreekuur houden. U kunt bij hem terecht voor advies over en behandelingen met Botox en fillers.

Botox wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van de kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en de fronsrimpels. Botox kan ook worden toegepast voor de behandeling van de ‘gummysmile‘, rimpels op de neus (bunny lines) en het liften van hangende mondhoeken. Botox is daarnaast ook bewezen effectief bij het behandelen van migraine en hyperhidrose (overmatig zweten).

Bij Blooming werken we met tijdelijke fillers voor het behandelen van volumeverlies en huidverbetering in het gezicht of het lichaam. De meest gebruikte fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur en variëren van structuur, zo is er voor iedere indicatie een passend product. Naast hyaluronzuurfillers wordt er ook gebruik gemaakt van collageen-stimulerende fillers zoals Radiesse.

Christoper Brandt is geregistreerd in het BIG register onder nummer: 99916599801.

Lees hier meer over de injectable behandelingen bij Blooming Plastische Chirurgie.