Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Zandvoort

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Zandvoort voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Zandvoort kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Ervaring en expertise: Blooming Plastische Chirurgie heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van filler behandelingen. Hun team van hoogopgeleide professionals staat bekend om hun uitstekende vaardigheden en diepgaande kennis van de nieuwste technieken en producten.
 • Persoonlijke aandacht: Bij Blooming krijgt elke patiënt persoonlijke aandacht. Ze nemen de tijd om de wensen en behoeften van de patiënt volledig te begrijpen voordat ze een behandelplan opstellen. Dit betekent dat elke patiënt een op maat gemaakte behandeling krijgt die specifiek is afgestemd op hun unieke behoeften en doelen.
 • Veiligheid: Veiligheid is een topprioriteit bij Blooming. Ze gebruiken alleen hoogwaardige, goedgekeurde producten en volgen strenge veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat elke behandeling zo veilig mogelijk is. Elke procedure wordt uitgevoerd in een steriele omgeving om het risico op infecties te minimaliseren.
 • Natuurlijke resultaten: Blooming streeft ernaar om natuurlijk ogende resultaten te bereiken. Ze begrijpen dat subtiliteit de sleutel is bij filler behandelingen en streven ernaar om verbeteringen aan te brengen die er natuurlijk en niet overdreven uitzien. Ze geloven in ‘minder is meer’ en streven ernaar om de natuurlijke schoonheid van hun patiënten te versterken.
 • Locatie: Bloemendaal is gemakkelijk bereikbaar voor inwoners van Zandvoort. De rustige omgeving van de kliniek biedt een ontspannen sfeer, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Daarnaast biedt de locatie voldoende privacy, wat voor veel patiënten belangrijk is.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Zandvoort die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 22 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 32 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Zandvoort bedraagt 44 minuten.