Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Filler behandeling Bentveld

Verdoving

Lokale verdoving

Operatieduur

15 – 60 minuten

Hersteltijd

2 – 5 dagen

Plan een consult

Waarom kiezen inwoners van Bentveld voor Blooming Plastische Chirurgie?

Inwoners van Bentveld kiezen voor Blooming Plastische Chirurgie voor een filler behandeling om verschillende redenen, waaronder:

 • Expertise: De plastisch chirurgen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn hoog opgeleid en ervaren in het veld. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende soorten behandelingen, waaronder het gebruik van fillers. Deze expertise garandeert dat patiënten de beste zorg en resultaten krijgen
 • Persoonlijke benadering: We geloven in een persoonlijke benadering bij elke behandeling. We begrijpen dat elke patiënt uniek is, en daarom wordt elke behandeling afgestemd op hun specifieke behoeften en wensen. Deze aanpak zorgt voor een meer gepersonaliseerde service, wat zeer gewaardeerd wordt door onze patiënten.
 • Locatie: Onze locatie in Bloemendaal, dichtbij Bentveld, maakt het gemakkelijk voor patiënten om naar hun afspraken te reizen. We begrijpen dat gemak een belangrijke factor is bij het kiezen van een kliniek en we zijn er trots op dat we zo toegankelijk zijn.
 • Resultaten: De resultaten van de behandelingen bij Blooming Plastische Chirurgie zijn indrukwekkend. Patiënten zijn vaak zeer tevreden met de resultaten van hun filler behandelingen, zoals te zien is in de getuigenissen en voor-en-na foto’s die beschikbaar zijn
 • Veiligheid en comfort: Bij Blooming Plastische Chirurgie geven we prioriteit aan de veiligheid en het comfort van onze patiënten. We volgen strikte hygiëne- en veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat elk bezoek en elke behandeling zo veilig mogelijk is. Onze kliniek is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur, wat bijdraagt aan veilige en effectieve behandelingen. Daarnaast streven we ernaar om een ontspannen en comfortabele omgeving te creëren waarin patiënten zich op hun gemak voelen.
 • Nazorg en ondersteuning: Wij geloven dat nazorg net zo belangrijk is als de behandeling zelf. Daarom bieden we uitgebreide nazorg en ondersteuning aan al onze patiënten.

Al deze factoren dragen bij aan de populariteit van Blooming Plastische Chirurgie onder inwoners van Bentveld die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele kliniek voor hun filler behandeling.

Blooming Plastische Chirurgie is een kliniek gespecialiseerd in plastische chirurgie die zich bevindt in Haarlem. Dagelijks houden we ons bezig met behandelingen in de niet-verzekerde zorg waarbij vakbekwaamheid, hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. De kliniek valt onder de Maatschap Plastische Chirurgie Beverwijk. Onze plastisch chirurgen in Haarlem hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van onder andere filler behandelingen en staan dan ook graag voor u klaar. Professionele zorg met een persoonlijke benadering binnen een betrouwbare omgeving is waar wij voor staan.

Fillers kunnen worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels op te vullen, waardoor de huid er gladder uitziet. Door fillers in de neuslippenplooi te injecteren, kan de diepte van deze lijnen worden verminderd, wat kan leiden tot een verbetering van de uitstraling van de huid. Fillers kunnen worden ook gebruikt om de marionetlijnen (de verticale lijnen vanaf de mondhoeken) te verzachten en het gezicht een vollere, jongere uitstraling te geven. Fillers worden ook gebruikt om de lijnen rond de ogen te verzachten (kraaienpootjes), waardoor het gezicht er minder vermoeid uitziet. Fillers kunnen worden gebruikt om de rimpels boven de lip te verzachten en de lipcontour te verbeteren. Door het gebruik van fillers kan het verloren volume van de huid worden hersteld, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd bij bijvoorbeeld de jukbeenderen, het uiterlijk van een verslapte huid wordt verminderd en huidveroudering wordt tegengegaan. Wat veel mensen niet weten is dat fillers gebruikt kunnen worden om de huid te hydrateren en het uiterlijk van een droge huid te verbeteren.

Fillers kunnen voor de volgende indicaties en/of problemen worden ingezet:

 • Diepe traangoot: Door het gebruik van fillers kan de diepte van de traangoot afnemen. Dit kan de ogen een meer open en heldere indruk geven.
 • Hangende mondhoeken: Fillers kunnen gebruikt worden om de mondhoeken te liften en het gezicht een meer opgewekte en jeugdige uitstraling te geven.
 • Smalle lippen: Fillers kunnen worden gebruikt om de lippen op te vullen en te vergroten, waardoor ze er voller en sensueler uitzien.
 • Slappe huid onder de ogen: Fillers kunnen worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te liften, waardoor de huid er strakker en meer opgefrist uitziet.
 • Wallen: Fillers kunnen de wallen onder de ogen opvullen en verzachten voor een meer uitgeslapen en heldere uitstraling.
 • Gummy smile: Fillers kunnen worden gebruikt om de hoeveelheid zichtbaar tandvlees te verminderen wanneer er wordt gelachen.
Meer informatie over een filler behandeling
Meer informatie over een facelift:

Routebeschrijving

De reistijd per auto vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 16 minuten.

De reistijd per OV vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 48 minuten.

De reistijd per fiets vanuit het centrum van Bentveld bedraagt 37 minuten.