Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Dit zijn de 6 populairste behandelingen bij Blooming

Het taboe op uiterlijk verfraaiing lijkt steeds meer te verdwijnen. De afgelopen tijd heeft deze industrie dan ook een positiever imago gekregen. Vrouwen en mannen kiezen vaker voor ingrepen waarbij een natuurlijke look behouden blijft. Wat zijn nu eigenlijk de populairste behandelingen? Hieronder vind je ze in willekeurige volgorde.

1. Ooglidcorrectie

Verslechterd zicht, hoofdpijn of een vermoeide uitstraling zijn klachten die kunnen ontstaan door slapper wordende oogleden. Een ooglidcorrectie kan dan de uitkomst zijn. Het is een relatief eenvoudige ingreep mits deze wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.  Zo mag de arts nooit te veel huid weghalen want dan heb je kans dat de oogleden niet meer goed sluiten. Gelukkig zijn ervaren plastisch chirurgen erg bedreven in ooglidcorrecties want deze ingreep wordt dagelijks onder lokale verdoving uitgevoerd.

2. Lippen opvullen

Steeds meer mensen laten hun lippen opvullen met fillers. Het hebben van volle lippen is op dit moment een trend op beauty gebied. Er zijn een aantal redenen waarom je ervoor kunt kiezen je lippen op te laten vullen. Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die last hebben van kleine lippen die eigenlijk nooit echt groot zijn geweest of lippen die door veroudering kleiner zijn geworden.

3. Anti-rimpel behandelingen

De meest bekende behandeling is het verminderen van rimpels. De welbekende fronsrimpel tussen de wenkbrauwen kan erg goed behandeld worden met Botox. Ook het opvullen van rimpeltjes rondom de mond en de neus-lippenplooi is een populaire behandeling. Botox en fillers zijn van tijdelijke aard en u zult de behandeling dan ook moeten herhalen. Wij werken niet met permanente fillers, deze zijn verboden in Nederland.

4. Borstvergroting

Veel vrouwen overwegen een borstvergrotende operatie. Sommige vrouwen omdat het borstklierweefsel zich nooit goed heeft ontwikkeld en anderen omdat ze na de zwangerschap hun oorspronkelijke vorm zijn verloren. Een borstvergroting is dan een uitkomst. Het eerste consult met de behandelend plastisch chirurg is voorafgaand aan de borstvergroting heel uitgebreid. Tijdens dit consult worden uw wensen en de daarbij passende mogelijkheden uitvoerig besproken. Ook het type implantaat en de plaatsing (voor- achter de borstspier of duel plane) wordt bepaald.

5. Hals-facelift

Een hals-facelift is een uitgebreide behandeling waarbij de plooien en rimpels van de gezichtshuid en eventueel de hals worden strakgetrokken. Bij de uitgebreide variant worden ook dieper gelegen weefsellagen meegenomen. Een hals-facelift zorgt ervoor dat de contouren van het gezicht weer strakker worden waardoor u frisser, jonger en stralender oogt. Doordat de spieren en pezen onaangetast blijven kunt u nog gewoon dezelfde gezichtsuitdrukkingen maken als voor de ingreep. De ingreep heeft geen effect op rimpels op het voorhoofd, rond de mond of de oogleden.

6. Liposuctie

De afgelopen jaren zien we steeds vaker dat mensen kiezen voor een liposuctie behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er vet verwijderd op plekken waar je het niet weg krijgt doormiddel van sport of gezonde voeding. Liposuctie is dan ook geen manier om af te vallen, maar het is dé perfecte behandeling om je lichaam van een mooier contour te voorzien.

Wilt u meer informatie over de cosmetische behandelingen die wij aanbieden? U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel met 023-5444974 of stuur een e-mail naar info@bloomingpc.nl.