DWouter van der Pot laat zien hoe een onderooglidcorrectie in zijn werk gaat

Gepubliceerd: 3 oktober 2018
Laatst gewijzigd: 29 september 2021
Gepubliceerd: 3 oktober 2018
Laatst gewijzigd: 29 september 2021

Overweeg je een onderooglidcorrectie? Dan wil je weten wat je kunt verwachten! Daarom creëerde plastisch chirurg Wouter van der Pot een duidelijke animatie waarin hij stap voor stap laat zien hoe een correctie van de onderoogleden in zijn werk gaat. Uiteraard wordt tijdens een eerste consult bepaald of de onderooglidcorrectie een voor jou bevredigend resultaat oplevert.

Tijdens het consult wordt er gekeken naar de onderoogleden en de plastisch chirurg vertelt je over de behandeling, het herstel en het te verwachten resultaat. Iedereen is anders en het effect van de behandeling is daarom bij niemand hetzelfde, bekijk enkele voor- en na foto’s hier. Na een correctie van de onderoogleden heb je een minder vermoeide en jongere uitstraling. Bekijk de animatie voor een gedetailleerde uitleg:

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »