Wouter vd Pot en Kalam Ahmed in podcast

Gepubliceerd: 17 september 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 17 september 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Plastisch chirurgen Wouter van der Pot en Kalam Ahmed schuiven aan in de wiemooiwilzijn podcast om met Sietske Atsma in gesprek te gaan over de maakbaarheid van het lichaam en het huidige schoonheidsideaal.

 

De eerste aflevering van deze podcast hebben we gemaakt met plastisch chirurgen Wouter van der Pot en Kalam Ahmed. Waar we altijd al dankbaar gebruik maken van hun kennis en kunde, gaan we in de podcast nog iets dieper in op plastische chirurgie en de veiligheid van ingrepen.

In de podcast worden de meest voorkomende esthetische ingrepen en actuele thema’s als ingrepen in het buitenland en de  mogelijke gevaren van de extreme BBL (Brazilian Butt Lift) besproken.

De wiemooiwilzijn podcast kun je luisteren via Spotify en Apple Podcasts. Vragen naar aanleiding van de podcast? Wij zijn bereikbaar via info@bloomingpc.nl en 023-5444974.

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »