Wouter vd Pot en Kalam Ahmed in podcast

Gepubliceerd: 17 september 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 17 september 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Plastisch chirurgen Wouter van der Pot en Kalam Ahmed schuiven aan in de wiemooiwilzijn podcast om met Sietske Atsma in gesprek te gaan over de maakbaarheid van het lichaam en het huidige schoonheidsideaal.

 

De eerste aflevering van deze podcast hebben we gemaakt met plastisch chirurgen Wouter van der Pot en Kalam Ahmed. Waar we altijd al dankbaar gebruik maken van hun kennis en kunde, gaan we in de podcast nog iets dieper in op plastische chirurgie en de veiligheid van ingrepen.

In de podcast worden de meest voorkomende esthetische ingrepen en actuele thema’s als ingrepen in het buitenland en de  mogelijke gevaren van de extreme BBL (Brazilian Butt Lift) besproken.

De wiemooiwilzijn podcast kun je luisteren via Spotify en Apple Podcasts. Vragen naar aanleiding van de podcast? Wij zijn bereikbaar via info@bloomingpc.nl en 023-5444974.

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »