Wenkbrauwlift

Vanaf € 1.650,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Wenkbrauwlift

Tijdens een wenkbrauwlift liften we hangende wenkbrauwen doormiddel van de overtollige huid boven de wenkbrauwen te verwijderen. Naarmate u ouder wordt, kan de huid van uw voorhoofd verslappen, waardoor de stand van uw wenkbrauwen lager komt te staan. Dit kan leiden tot verminderd zicht en een vermoeid gevoel. Daarnaast geven hangende wenkbrauwen het gezicht een vermoeide uitstraling en een verouderde blik. Een wenkbrauwlift biedt de oplossing voor deze klachten en geeft u weer een jeugdige en natuurlijke uitstraling.

For English see Eyebrow lift

Prijzen wenkbrauwlift

De kosten van het liften van uw wenkbrauwen zijn afhankelijk van de soort behandeling. Daarnaast is de keuze voor een ingreep onder plaatselijke verdoving of narcose ook bepalend voor de prijs.

Voor wie is een wenkbrauwlift geschikt?

Een wenkbrauwlift valt onder plastische chirurgie en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bij vrouwen staat de wenkbrauw idealiter één centimeter boven de rand van de oogkas, bij mannen precies op de rand. Met het verstrijken van de jaren kan het gebeuren dat de wenkbrauwen lager gaan staan. Aangezien de druk op de bovenste oogleden toeneemt wanneer de wenkbrauw zakt, kunnen de volgende klachten ontstaan:

  • Beperkt zicht
  • Hoofdpijn
  • Vermoeide uitstraling
  • Verouderde blik

Bij een wenkbrauwcorrectie verhogen we de wenkbrauwen, waardoor uw klachten verlichten en zelfs verdwijnen. Er bestaan verschillende methoden om een wenkbrauwlift uit te voeren. Om erachter te komen welk type wenkbrauwlift voor u het meest geschikt is, maakt u een afspraak in onze polikliniek voor een consult met onze plastisch chirurgen.

Feiten over Wenkbrauwlift

Wat kost een Wenkbrauwlift?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

Directe browlift

vanaf € 1.650,-

Wenkbrauwlift (Fogli)

vanaf € 2.650,-
voor en na foto's Wenkbrauwlift

Resultaten Wenkbrauwlift

voor en na foto's Wenkbrauwlift

De wenkbrauwlift was nodig omdat mijn zicht werd beperkt. De ingreep heeft het gewenste resultaat gegeven en de littekens zijn erg mooi geheeld en nauwelijks zichtbaar.

Het behandeltraject

Hoe gaat een Wenkbrauwlift in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Een wenkbrauwlift wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wanneer u rookt, kan dat van negatieve invloed zijn op het herstel na de ingreep. De nicotine is namelijk slecht voor de doorbloeding van de weefsels en deze zijn juist belangrijk voor een spoedig herstel. Stop daarom minimaal zes weken voor en zes weken na de correctie met roken.

De littekens die ontstaan tijdens een wenkbrauwlift, probeert de plastisch chirurg altijd in een huidplooi te laten vallen. We voeren deze methode van wenkbrauwliften dan ook alleen uit bij mensen die een huidplooi hebben vlak boven de wenkbrauwen. Smeer de littekens zodra de wondjes gesloten zijn in met een littekencrème en bescherm de littekens tegen zonlicht. Na een jaar zijn littekens uitgerijpt.

Wil je meer informatie over een Wenkbrauwlift?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.