Wenkbrauwlift: meer dan een cosmetische ingreep

Gepubliceerd: 2 juni 2016
Laatst gewijzigd: 6 juni 2018
Gepubliceerd: 2 juni 2016
Laatst gewijzigd: 6 juni 2018

In onze kliniek komen geregeld mensen met klachten over verslechterd zicht, hoofdpijn en een vermoeide uitstraling. In veel gevallen zijn deze klachten ontstaan door het hangen van de wenkbrauwen. Gelukkig is er een oplossing voor al deze klachten: de wenkbrauwlift.

Door ouderdom verslapt de huid vlak boven de ogen, waardoor uw wenkbrauwen zakken. Hierdoor lijkt het voor de buitenwereld net alsof u somber of boos bent. Heeft u van nature een sombere uitstraling, dan wordt dit versterkt door de verzakking van de wenkbrauwen.

Spanningshoofdpijn

Omdat u de neiging heeft om uw wenkbrauwen op te trekken, ontstaan er pijnklachten in de voorhoofdspieren (ook wel spanningshoofdpijn genoemd). Ter bestrijding van deze klachten kunt u paracetamol slikken. Na de wenkbrauwlift zult u merken dat de spanningshoofdpijn verdwenen is.

Beperkter zicht

Uw zicht kan behoorlijk beperkt worden doordat de wenkbrauwen beginnen te hangen, vooral in uw ooghoeken. Dit is erg lastig met lezen, televisie kijken en in het verkeer.

Resultaat

Een wenkbrauwlift is dus meer dan slechts een cosmetische ingreep om u een jonge en frisse uitstraling te geven. U krijgt er meer zelfvertrouwen door en ook uw spanningshoofdpijn wordt opgelost. Onze cosmetische specialisten hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van een wenkbrauwlift. Ontdek meer over de wenkbrauwlift bij Blooming in Haarlem.

Heeft u last van de genoemde klachten of wilt u meer informatie over de wenkbrauwlift? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of door te bellen met 023 544 4974

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »