Ga direct naar:

Wallen onder ogen

Wallen onder de ogen is een veelvoorkomend probleem waar velen zich onzeker over voelen. Wanneer u last heeft van wallen ontstaat er een vermoeide en verouderde uitstraling. Met een onderooglidcorrectie kunnen we deze problemen verhelpen, zodat u weer geniet van een frisse en stralende look.

Wat zijn wallen?

Er is veel onduidelijkheid over wallen en donkere kringen onder de ogen. Zo zeggen veel mensen dat ze last hebben van wallen, terwijl ze eigenlijk de donkere kleur onder hun ogen bedoelen. Kringen zijn toch echt wat anders dan wallen. Met wallen bedoelen we namelijk het overschot van huid, vet of vocht onder de ogen. Kringen zijn de donkere groeven onder de ogen.

Oorzaak wallen onder ogen

Waar verkleuringen rondom de ogen vaak worden veroorzaakt door een verminderde doorbloeding rondom de ogen, de dunne huid of door pigmentatie ontstaan wallen doorgaans naarmate u ouder wordt. Soms ontstaan wallen onder de ogen al op jonge leeftijd. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook kunnen andere factoren, zoals voeding, medicijngebruik of een allergie invloed hebben op het ontstaan van wallen.

De behandeling van wallen

Om plaatselijke vet- of vochtophoping onder uw ogen te verwijderen, is een ooglidcorrectie een goede optie. Met een onderooglidcorrectie corrigeert de plastisch chirurg uw wallen. Hierbij maakt hij een kleine incisie onder de wimperrand, waarna hij het teveel aan huid en overtollig vetweefsel verwijdert of verplaatst. Vervolgens trekt de plastisch chirurg de huid strak voor een optimaal resultaat. Door de kleine incisie is na de ingreep nauwelijks een litteken zichtbaar. In totaal duurt de behandeling ongeveer 90 minuten. U mag dezelfde dag weer naar huis. Ontdek meer over een onderooglidcorrectiehet herstel en antwoorden op veelgestelde vragen.

Resultaten van de behandeling wallen verwijderen

Na de behandeling heeft u weer een frisse en stralende uitstraling. Bekijk enkele resultaten:

Kosten wallen verwijderen

Tijdens een eerste consult bespreekt de plastisch chirurg van Blooming Plastische Chirurgie de vorm van verdoving. In principe wordt een onderooglidcorrectie altijd onder lokale verdoving uitgevoerd. Mocht u graag onder narcose willen, of de behandeling willen combineren met een andere behandeling, dan wordt er gekozen voor een algehele narcose. Hieronder bekijkt u de kosten voor een onderooglidcorrectie.

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Bovenooglidcorrectie beiderzijds € 1.250,- Lokale verdoving Nee
Onderooglidcorrectie beiderzijds € 2.450,- Lokale verdoving Nee
Boven- en onderooglidcorrectie € 3.500,- Lokale verdoving Nee
Levatorplastiek enkelzijdig € 1.100,- Lokale verdoving Nee
Levatorplastiek beiderzijds € 2.200,- Lokale verdoving Nee

Vergoeding behandeling wallen verwijderen

In de meeste gevallen wordt een onderooglidcorrectie niet vergoed, omdat men het beschouwt als een cosmetische ingreep.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over Gelaatschirurgie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 54 44 974 of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 54 44 974

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Adres

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Onze plastische chirurgen

Drs. Joost Staudt

Drs. Wouter van der Pot

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Jan van Loon

Dr. Mick Kreulen

Dr. Menno Huikeshoven

Dr. Klaske Booij

Drs. Robert de Wijn

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Drs. Toine van Trier