RTL Verminkt te bekijken op Videoland

Gepubliceerd: 9 mei 2017
Laatst gewijzigd: 20 januari 2021
Gepubliceerd: 9 mei 2017
Laatst gewijzigd: 20 januari 2021

Dinsdag 16 mei 2017 was kliniek Blooming Plastische Chirurgie te zien in het RTL4 programma Verminkt. In dit programma worden mensen geholpen bij wie de chirurgische ingreep niet goed is gegaan. Je kunt de twee seizoenen van het programma nu bekijken op Videoland.

Plastische chirurgie is al tijden erg populair bij vrouwen én mannen. Cosmetische klinieken hebben de afgelopen vijftien jaar een verdubbeling terug gezien in het aantal uitgevoerde ingrepen. Het aanbod van cosmetische klinieken is enorm gegroeid en helaas gaat het bij cosmetische ingrepen ook af en toe mis. In het RTL 4 programma ‘ Verminkt’ te bekijken op Videoland, zien we gevallen waarin het flink mis is gegaan. In het programma gaat een team van deskundige plastisch chirurgen de mislukte resultaten bekijken en deze zoveel mogelijk herstellen. In verschillende afleveringen zie je de plastisch chirurgen van kliniek Blooming de mensen helpen wiens ingreep mislukt is en die daar erg onder lijden.

                           Afleveringen

Mislukte permanente fillers
Robert-Jan bron: Videoland. 

Permanenten fillers werden eind jaren 90′ enorm populair en veel mensen die van hun rimpels afwilde lieten deze inspuiten. Later werd bekend dat permanente fillers enorme risico’s meebrengen. Tegenwoordig zijn ze dan ook verboden en wordt er louter gewerkt met tijdelijke fillers, welke oplosbaar zijn. De presentatrice van ‘Verminkt’  Evelyn Struik gaat tijdens het programma in gesprek met verschillende mensen die dagelijks last hebben van hun permanente fillers. Ze spreekt de 58-jarige Pierre; die 12 jaar geleden last kreeg van een ingevallen gezicht na vele kilo’s te zijn afgevallen. Hij ontving vaak opmerkingen hierover en besloot daarop permanente fillers te laten injecteren.

 

In eerste instantie was hij blij met het resultaat, totdat hij last kreeg van vervelende complicaties. De ene na de andere ontsteking trad op en hij kreeg last van harde bulten in zijn gezicht. Tijdens zijn werk als kapper wordt hij elke dag in de spiegel geconfronteerd met de lelijke, harde bulten in zijn gezicht en heeft hier heel veel spijt van.

Mislukte permanente fillers

Ook de 53-jarige Robert-Jan was altijd al veel met zijn uiterlijk bezig en heeft meerdere malen permanente fillers laten inspuiten. Dit ging ook bij hem helemaal fout; zijn gezicht zit onder de ontstekingen en zijn huid staat heel erg strak. De plastisch chirurgen gaan tijdens het programma bekijken wat ze voor Pierre en Robert-Jan kunnen betekenen.

De permanente fillers zijn niet de enige mislukte cosmetische ingreep die aan bod komt. Chantal is 32 en wilde graag afvallen, om dit te realiseren heeft zij een maagband laten plaatsen. Helaas is dit helemaal mis gegaan; haar organen zijn ernstig aangetast en haar buik is zwaar verminkt. Ze vindt het moeilijk om hiermee te moeten leven. De plastisch chirurgen van ‘Verminkt’ willen haar helpen, maar een operatie is niet zonder risico’s.
We zien ook de 29-jarige Amalia die veel is afgevallen en hierna geen borsten meer heeft. Ze voelde zich gelukkiger met haar overgewicht en hoopt dat het chirurgen-team van ‘Verminkt’ haar kan helpen. Tijdens de serie ‘Verminkt’ zijn meerdere patiënten te zien die doodongelukkig zijn met het veloverschot dat zij hebben overgehouden na veel te zijn afgevallen.

Overweeg je een cosmetische ingreep let dan goed op; ” Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken”. Voor een cosmetische ingreep met natuurlijk resultaat kun je contact opnemen met onze ervaren BIG geregistreerde plastisch chirurgen. 
Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »