Nieuw seizoen van RTL programma ‘Verminkt’

Gepubliceerd: 16 april 2019
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 16 april 2019
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Het nieuwe seizoen van RTL 4 programma ‘Verminkt’ is sinds 24 april 2019 gestart en Blooming doet weer mee! In de zeven afleveringen zien we hoe deskundige plastisch chirurgen, onder andere werkzaam in kliniek Blooming, verminkingen na mislukte ingrepen herstellen.

Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Helaas gaat het ook nog weleens mis. Goed mis! In het televisie-programma Verminkt doet een deskundig team van chirurgen er alles aan om mensen die te maken hebben gehad met een mislukte cosmetische- of medische ingreep weer een nieuw leven te geven. Presentatie: Evelyn Struik.

Voorkomen is beter dan genezen

Helaas is het bij de deelnemers van het RTL programma ‘Verminkt’ mis gegaan, maar hoe kunt u zelf voorkomen dat een ingreep anders uitpakt dan verwacht? Dit heeft u voor een deel zelf in de hand. Het is héél belangrijk om u voor elke cosmetische ingreep goed te laten informeren door een ervaren specialist. Helaas zijn er veel niet-plastisch chirurgen die operaties uitvoeren waarvoor ze niet zijn opgeleid. Het zijn serieuze behandelingen waarvoor plastische chirurgen een jarenlange opleiding hebben genoten. Een ervaren plastisch chirurg staat altijd geregistreerd in het BIG register en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Onze ervaren plastische chirurgen

Drs. Menno Huikeshoven
BIG: 49063224801

Drs. Kalam Ahmed
BIG: 79051796101

Drs. Wouter van der Pot
BIG: 29060156701

Drs. Joost Staudt
BIG: 290555396401

Drs. Klaske Booij
BIG: 39065549701

Drs. Robert de Wijn
BIG: 59910132401

Drs. Gilean Nolst Trenite
BIG: 29912137501

Een betrouwbare kliniek

Naast de keuze voor een ervaren plastisch chirurg, is het hele traject rondom de ingreep van groot belang. We hadden het al over een uitgebreide voorlichting maar mogen ook zeker de nazorg niet vergeten. Het herstel na een cosmetische ingreep moet u niet met een korreltje zout nemen. Natuurlijk verschilt het herstel van persoon tot persoon en duurt het herstel van een ooglidcorrectie minder lang dan dat van een borstvergroting, maar in beide gevallen geldt: u kunt het maar één keer goed doen. Neem de tijd, rust goed uit en als u twijfelt over bepaalde zaken, ga dan altijd terug naar de behandelend arts.

‘Verminkt’ wordt geproduceerd door Vorst Media.

Uitzending: vanaf woensdag 24 april om 21.30 uur bij RTL 4

Aflevering 1

In de eerste aflevering behandeld plastisch chirurg Wouter van der Pot cliënt Gaby. Gaby is ongelukkig met meerdere lichaamsdelen: Haar ogen, borsten en buik. Ook lijdt zij aan overgewicht. Dokter Wouter van der Pot stelt samen met Gaby een persoonlijk behandelplan op om de xanthalasmata aandoening bij haar ogen te verwijderen. Verder verbeterd hij haar mislukte borstreconstructie en corrigeert haar buik. Gaby doet zelf ook haar uiterste best om het optimale resultaat te boeken, zij stopt met roken en valt af.

Bekijk hier meer over een borstreconstructie

Bekijk hier meer over een buikwandcorrectie

Aflevering 2

In de tweede aflevering volgen wij Marleen en Samantha. Marleen heeft al 18 jaar problemen met de permanente fillers in haar gezicht. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties. Dokter Staudt gaat de uitdaging aan en voert een derde neuscorrectie uit.

Bekijk hier meer over de neuscorrectie

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »