Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Resultaten Voorhoofdslift

Mensen laten een voorhoofdslift uitvoeren om cosmetische of medische redenen. Je kunt voor een voorhoofdlift kiezen bij een laagstand van de wenkbrauwen. Dit geeft vaan een vermoeid en somber uiterlijk. Het kan ook zijn dat u hoofdpijn ondervindt en dan wordt de voorhoofdslift uitgevoerd om een medische reden. Met een voorhoofdslift of endoscopische voorhoofdslift verstrakken we de huid van uw voorhoofd en corrigeren we uitgezakte wenkbrauwen. Door het ouder worden of erfelijkheid kan het zijn dat de huid van uw voorhoofd slapper wordt en verzakt. Dit zorgt voor een vermoeide uitstraling en een zwaar gevoel op uw wenkbrauwen en oogleden. Als u constant uw wenkbrauwen op moet trekken, weet u hoe vermoeiend dit is. Om dit probleem te verhelpen, voeren wij twee soorten voorhoofdsliften uit: de endoscopische voorhoofdslift en een traditionele voorhoofdslift.

Hieronder ziet u de voor en na foto’s van de resultaten van een voorhoofdslift. Voor een optimaal resultaat combineren we een voorhoofdslift vaak met een boven– of onderooglidcorrectie. Bovenooglidcorrectie voor het verhelpen van een vermoeide blik, verminderd zicht, hoofd- en nekpijnklachten als gevolg van hangende bovenoogleden, kunt u uw oogleden laten behandelen. Met een bovenooglidcorrectie liften we de huid aan de bovenkant van de ogen om uw klachten te verhelpen en u weer een frisse, open uitstraling te geven.

Een vermoeide, verouderde of boze gezichtsuitdrukking kan als erg vervelend ervaren worden. Door verslapping van uw onderoogleden of plaatselijke vocht- of vetophoping kunnen wallen ontstaan die zelfs wanneer u uitgerust bent, niet verdwijnen. Met een onderooglidcorrectie corrigeren onze plastisch chirurgen uw wallen waardoor u weer een jongere en frissere uitstraling krijgt.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00