Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Resultaten Tubulaire borsten

Tubulaire of tubereuze borsten hebben een aangeboren afwijking. Meestal is de onderkant van een borst niet volgroeid. Het kan ook zijn dat de tepelhof van de ene borst meer gevuld is met borstweefsel dan de andere borst. Dit resulteert erin dat de ene borst meer naar voren staat dan de andere. Veel vrouwen met een tubulaire of tubereuze borst hebben last van ernstige emotionele stress.

Het corrigeren van tubulaire borsten vraagt om een andere aanpak dan het vergroten van normale borsten. Bij het vergroten van normale borsten is het plaatsen van een prothese over het algemeen voldoende. In het geval van tubulaire borsten zal het enkel plaatsen van een prothese in de meeste gevallen niet het gewenste resultaat opleveren.

Het is belangrijk om naast het plaatsen van de prothese ook te werken aan de vorm van de borsten. Dit kan door middel van het verlagen van de borstplooi en het doorsnijden van de klieren. Zo ontstaat er een evenredige verdeling van het klierweefsel. Daarnaast kan het ook nodig zijn om de tepelhof te verkleinen en de tepel te verplaatsen.

Hoewel een tubulaire borstcorrectie uitgebreider is dan een standaard borstcorrectie, is het zeker mogelijk om een mooi resultaat te bereiken in het geval van tubulaire borsten. Wel is het erg belangrijk dat de aandoening als zodanig wordt herkend en dat de tubulaire borst niet wordt behandeld als een normale borst.

Hieronder ziet u voor en na foto’s van de resultaten van een tubulaire of tuberauze borsten behandeling.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00