Primeur bij Blooming: Motiva Ergo2® & JOY® programma

Gepubliceerd: 5 juli 2022
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2022
Gepubliceerd: 5 juli 2022
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2022

Als allereerste kliniek in Nederland introduceren we bij Blooming Plastische Chirurgie de nieuwe supersoft Motiva Ergo2® implantaten en het JOY® programma van Motiva. De Ergo2® is het zachtste en meest flexibele implantaat uit de Motiva collectie, gemaakt van de meest moderne siliconen en met het JOY® programma ben je verzekerd van een verlengde garantie op je implantaten en het Women’s Choice Program: financiële bijstand mocht je om wat voor reden dan ook besluiten de implantaten binnen 2 jaar te verwijderen.

 

Met het JOY en Women’s Choice programma staat Motiva voor een jarenlange samenwerking met de consument. Bij een primaire ingreep geeft het JOY® programma 5 jaar garantie op kapsel contractie en ruptuur t.w.v. €2.500 per implantaat en met het Women’s Choice program ben je verzekerd van financiële bijstand mocht je de implantaten binnen 2 jaar willen laten verwijderen.

motiva ergo2 blooming plastische chirurgie

Motiva Ergo2® implantaten

De supersiliconen zijn exclusief voor Motiva Ergo2®. Ze bieden een extreem hoge veiligheid en zijn de nieuwste generatie van siliconen waardoor deze nog veel elastischer zijn en dus natuurlijker aanvoelen. De Smoothsilk en Silksurface unieke nano oppervlaktetextuur is gemiddeld 3,2μ. De enige textuur die kleiner is dan de diameter van fibroblasten (20-25 micron). Daardoor geeft Motiva het dunste kapsel en laagste immuunrespons van alle implantaten op de markt.** Motiva is daarnaast het enige implantaat met de Bluseal+ gegarandeerde 360° visuele barrière laag. De bluseal verhindert de bleeding van het implantaat en maakt kwaliteitscontrole makkelijk zichtbaar voor de chirurg. Een betere verbinding tussen de siliconenvulling en envelop zorgt daarnaast voor dat het implantaat sterk samendrukbaar is waardoor een kleinere incisie nodig is bij het plaatsen van het implantaat.

De Motiva Ergo2® is voorzien van de RFID-enabled implantaat; een passieve en door de FDA goedgekeurde transponder. Een digitaal paspoort als het ware. Het type implantaten, de diameter en het volume zijn zo zonder ingreep uit te lezen door de chirurg doormiddel van een 15-digit nummer en de handreader.

Wil je meer informatie over een borstvergroting met de Motiva Ergo2®? Neem dan contact met ons op via 023-5444974 of het formulier op de website.

 

*Bekijk de volledige voorwaarden op de website van Motiva Health.

**(cfr. Nature Study dd. 21/04/2021).

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »