Openingstijden
Maak een afspraak
Mijn Portaal

Onze openingstijden:

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur
Drs. Kalam Ahmed

Drs. Kalam Ahmed

Functie: Plastisch chirurg BIG: 79051796101 [?]

Kalam Ahmed is sinds 2009 werkzaam als plastisch chirurg en aangesloten bij de maatschap plastische chirurgie Rode Kruis ziekenhuis Beverwijk en Spaarne Gasthuis in Haarlem. Hij heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan het VUMC om vervolgens in het Amsterdams Medisch Centrum, het Rode Kruis ziekenhuis en het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis zijn vervolgopleidingen tot plastisch chirurg te voltooien. In 2008 heeft hij zijn Europese Certificering behaald (EBOPRAS). Daarnaast volgt hij zeer regelmatig nationale en internationale congressen om volledig op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

In 2014 heeft hij met een team van Dokters van de Wereld een zeer succesvolle missie ondernomen naar Bangladesh (aangeboren afwijkingen geopereerd als lip- en gehemeltespleet, en handafwijkingen, maar ook reconstructies over het gehele lichaam na brandwonden). Voor de missie van 2015 is hij wederom gevraagd en ook in 2016 gaat drs. Ahmed op missie.

Plastische chirurgie is voor hem een passie waarin hij zijn creativiteit en vakmanschap kwijt kan. Van de intake tot aan de operatietafel is het een samenwerking die hij aangaat met de cliënt. Samen met de cliënt gaat hij aan de slag om zo te komen tot een optimaal resultaat. Hierbij denkt hij graag vanuit de patiënt en zal ten allen tijde een reëel beeld scheppen van de situatie. Binnen kliniek Blooming praktiseert hij het volledige spectrum van de ingrepen, met specifieke aandacht voor borst-en buikcorrecties, liposculptureaangezichtscorrecties (faceliftsooglidcorrectiesfillers en botox) en lipofilling.

“Maximale inzet voor een zo optimaal mogelijk resultaat.”

Lid van de: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en Fellow van de European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).