Vandaag zijn wij geopend van 09:00 - 17:00

|

Overige ingrepen

Ieder lichaam is anders en aan verandering onderhevig. Door een ongeluk, operatie of veranderingen in de levensstijl of gezondheidssituatie kunnen er bijvoorbeeld littekens ontstaan, huidveranderingen optreden of krijgt u te maken met gewichtstoename. Ook al zorgt u goed voor uw lichaam, sommige veranderingen blijken onoverkomelijk en daarom bieden wij verschillende behandelingen aan die deze verhelpen.

Plaatselijk vet bevriezen, een littekencorrectie of het verwijderen van een moedervlek kan voor veel mensen een uitkomst bieden. Laat een behandeling uitvoeren wanneer u last heeft van:

  • Ontsierende littekens
  • Plaatselijke vetophopingen
  • Moedervlekken

Verschillende behandelingen

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreekt uw behandelend plastisch chirurg of de door u beoogde behandeling past bij uw persoonlijke uitgangssituatie en of het resultaat zal voldoen aan uw verwachtingen. Hieronder staan de verschillende behandelingen die wij uitvoeren.

Littekencorrectie

Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in littekenbehandelingen. Bent u geconfronteerd met de gevolgen van een slecht uitgevoerde chirurgische ingreep? Wij bieden u alle zorg door middel van een littekencorrectie en hersteloperaties. De binnen het brandwondencentrum opgebouwde expertise zetten we in om littekens te voorkomen en te verwijderen.

Moedervlek verwijderen

Wanneer u last heeft van een moedervlek die klachten veroorzaakt tijdens het scheren of waar u zich gewoonweg aan stoort, kunnen wij deze verwijderen. Wij verwijderen moedervlekken om cosmetische redenen en maken het litteken daarbij zo onopvallend mogelijk. Als er verdenking bestaat op huidkanker, sturen wij het weefsel op voor een uitgebreid onderzoek.

Renuvion

Door veroudering, zwangerschap(pen) en gewichtsverlies kan de huid over het gehele lichaam verslappen. Met behulp van de Renuvion behandeling kan de huid van binnenuit verstrakt worden op meerdere lichaamsdelen. De meest voorkomende lichaamsdelen om te behandelen met de Renuvion zijn de hals, bovenarmen, buik, bovenbenen en knieën. De Renuvion behandeling wordt in meer of mindere mate gecombineerd met liposuctie.

Andere specialisaties van Blooming

U kunt naast een huidverbeterende behandeling bij kliniek Blooming ook terecht voor onder andere:

Kijk voor al onze cosmetische behandelingen op onze behandelingenpagina.

Scroll naar top

Locatie Blooming Plastische Chirurgie

Onze openingstijden:

Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00