Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Overige ingrepen

Ieder lichaam is anders en aan verandering onderhevig. Door een ongeluk, operatie of veranderingen in de levensstijl of gezondheidssituatie kunnen er bijvoorbeeld littekens ontstaan, huidveranderingen optreden of krijgt u te maken met gewichtstoename. Ook al zorgt u goed voor uw lichaam, sommige veranderingen blijken onoverkomelijk en daarom bieden wij verschillende behandelingen aan die deze verhelpen.

Plaatselijk vet bevriezen, een littekencorrectie of het verwijderen van een moedervlek kan voor veel mensen een uitkomst bieden. Laat een behandeling uitvoeren wanneer u last heeft van:

  • Ontsierende littekens
  • Plaatselijke vetophopingen
  • Moedervlekken

Verschillende behandelingen

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreekt uw behandelend plastisch chirurg of de door u beoogde behandeling past bij uw persoonlijke uitgangssituatie en of het resultaat zal voldoen aan uw verwachtingen. Hieronder staan de verschillende behandelingen die wij uitvoeren.

Littekencorrectie

Onze plastisch chirurgen zijn gespecialiseerd in littekenbehandelingen. Bent u geconfronteerd met de gevolgen van een slecht uitgevoerde chirurgische ingreep? Wij bieden u alle zorg door middel van een littekencorrectie en hersteloperaties.

De binnen het brandwondencentrum opgebouwde expertise zetten we in om littekens te voorkomen en te verwijderen.

Moedervlek verwijderen

Wanneer u last heeft van een moedervlek die klachten veroorzaakt tijdens het scheren of waar u zich gewoonweg aan stoort, kunnen wij deze verwijderen. Wij verwijderen moedervlekken om cosmetische redenen en maken het litteken daarbij zo onopvallend mogelijk. Als er verdenking bestaat op huidkanker, sturen wij het weefsel op voor een uitgebreid onderzoek.

Cryolipolyse

Bij Clatuu Cryolipolyse worden de vetcellen doeltreffend verwijderd door middel van bevriezing. De bevroren en kapotte vetcellen worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Het is ideaal voor mensen die lokale hardnekkige vetophopingen hebben zoals bijvoorbeeld de onderbuik, dijen, lovehandles, uitstulpingen bij de BH, rug en bovenarmen.Hiermee pakken we de oorzaak aan.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over een van de bovenstaande behandelingen. Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 544 4974, mail naar info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Andere specialisaties van Blooming

U kunt naast een huidverbeterende behandeling bij kliniek Blooming ook terecht voor onder andere:

Kijk voor al onze cosmetische behandelingen op onze behandelingenpagina.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl