4 dingen die je moet weten over een lipvergroting

Gepubliceerd: 6 november 2017
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 6 november 2017
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Volle zoals die van Sophia Loren, Angelina Jolie of Kylie Jenner zijn tegenwoordig erg gewild. Veel vrouwen voelen zich vrouwelijker met volle lippen en daarnaast geven ze je een verleidelijke uitstraling. Niet iedereen heeft van nature volle lippen, maar deze kun je wel creëren met een vrij eenvoudige ingreep. Wij delen graag een viertal feiten over de lipvergroting.

Niet alle artsen gebruiken hetzelfde middel

Dat niet alle ‘artsen’ hetzelfde middel gebruiken, heb je kunnen zien in het RTL televisieprogramma Verminkt. Zorg er altijd voor dat je een lipvergroting laat doen door een arts die gecertificeerd is en gebruik maakt van tijdelijke fillers op hyaluronzuur basis. Let daarnaast op met een goedkope lipvergroting bij een schoonheidssalon of via een Groupon deal. Goedkoop is in veel van deze gevallen duurkoop: het kan zorgen voor serieuze verminkingen.

Het effect is niet permanent

Het gebruik van permanente fillers is verboden in Nederland. Deze fillers kunnen namelijk leiden tot complicaties en blijvende, ongewenste veranderingen in het gezicht. De tijdelijke fillers die door ons en veel andere klinieken worden gebruikt, zijn fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, waardoor de kans op complicaties nihil is. Daarnaast wordt deze stof in ongeveer zes maanden door ons lichaam afgebroken, waardoor het effect minder zichtbaar wordt. Je kunt er dan voor kiezen om de behandeling herhalen.

Less is more

Er zijn vrouwen (en mannen) die te veel hyaluronzuur later inspuiten, waardoor er  ‘Donald Duck’ lippen ontstaan. Omdat wij van mening zijn dat dit niet mooi is, vullen wij de lippen in eerste instantie altijd subtiel op zodat jouw lippen hun natuurlijke uitstraling behouden en in verhouding blijven met de rest van uw gezicht. Dit zorgt voor een mooi en subtiel resultaat. Uiteraard zijn persoonlijke wensen altijd bespreekbaar, juist daarom is het belangrijk dat je deze bespreekt met een ervaren arts die deze behandeling met grote regelmaat uitvoert.

Behandeling zonder downtime

Als je je  lippen hebt aten vergroten is er geen tot weinig hersteltijd: je zou deze behandeling bij wijze van spreken in je lunchpauze kunnen laten doen al kan het zijn dat er na de behandeling zwelling en bloeduitstortingen ontstaan. De mate hiervan verschilt van persoon tot persoon . Deze verschijnselen trekken na enkele dagen vanzelf weg en kunnen eventueel weggewerkt worden met daarvoor geschikte make-up.

Wilt u meer informatie oven het opvullen van lippen en de fillers die wij gebruiken? Neem dan direct contact met ons op of maak een afspraak voor een consult.

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »