Dr. Huikeshoven over borstreconstructies

Gepubliceerd: 11 mei 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 11 mei 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Onlangs heeft dr. Menno Huikeshoven zich bij het Blooming team aangesloten. In de kliniek voeren de artsen alle cosmetische behandelingen uit. In het ziekenhuis echter werken de artsen aan de plastische ingrepen met medische indicaties. Zo ook Menno. In dit artikel uit de IJmuider courant vertelt hij over de borstreconstructies die hij uitvoert. Lees het volledige artikel hier.

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »