Opening Blooming Plastische Chirurgie

Gepubliceerd: 21 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 21 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Het is alweer 10 jaar geleden dat Blooming als privékliniek werd opgericht. In 2008 besloot de maatschap plastische chirurgie Beverwijk om cosmetische chirurgie te scheiden van de medische behandelingen. Inmiddels is Blooming uit haar jasje gegroeid en daarom vonden wij het een mooi moment om de kliniek én naam onder handen te nemen. Blooming wordt Blooming Plastische Chirurgie en binnenshuis werd er de afgelopen maanden flink verbouwd. In deze nieuwe setting blijft de focus betrouwbare, persoonlijke en kwalitatieve plastische chirurgie. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid met huidtherapie en laserbehandelingen door Derma2Care, dé huidkliniek die vanaf heden bij ons in de kliniek gevestigd is.

Om al deze mooie ontwikkelingen te vieren, werd er een borrel georganiseerd voor collega’s en relaties. Wij zijn trots op het prachtige resultaat en de samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich. De kunst van Artfolly maakt het helemaal af! Samen hebben we we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt. Kijk je mee voor een sfeerimpressie?

opening bloomingpc
borrel blooming
opening kliniek
Opening Blooming

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »