Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Opening Blooming Plastische Chirurgie

Het is alweer 10 jaar geleden dat Blooming als privékliniek werd opgericht. In 2008 besloot de maatschap plastische chirurgie Beverwijk om cosmetische chirurgie te scheiden van de medische behandelingen. Inmiddels is Blooming uit haar jasje gegroeid en daarom vonden wij het een mooi moment om de kliniek én naam onder handen te nemen. Blooming wordt Blooming Plastische Chirurgie en binnenshuis werd er de afgelopen maanden flink verbouwd. In deze nieuwe setting blijft de focus betrouwbare, persoonlijke en kwalitatieve plastische chirurgie. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid met huidtherapie en laserbehandelingen door Derma2Care, dé huidkliniek die vanaf heden bij ons in de kliniek gevestigd is.

Om al deze mooie ontwikkelingen te vieren, werd er een borrel georganiseerd voor collega’s en relaties. Wij zijn trots op het prachtige resultaat en de samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich. De kunst van Artfolly maakt het helemaal af! Samen hebben we we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt. Kijk je mee voor een sfeerimpressie?

opening bloomingpc
borrel blooming
opening kliniek

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité