Plastisch chirurg Robert de Wijn over voor- tijdens en na een ooglidcorrectie behandeling

Gepubliceerd: 28 augustus 2018
Laatst gewijzigd: 18 mei 2022
Gepubliceerd: 28 augustus 2018
Laatst gewijzigd: 18 mei 2022

Overweeg je een ooglidcorrectie? Dan is het belangrijk om jezelf zo goed mogelijk te laten informeren over deze behandeling. Niemand is hetzelfde maar de procedure gaat vaak wel bij iedereen op dezelfde manier. Drs. Robert de Wijn neemt je stap voor stap mee voor- tijdens en na een ooglidcorrectie bij Blooming Plastische Chirurgie.

Of je nu een verouderd uiterlijk hebt of klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid, een ooglidcorrectie als oplossing komt steeds vaker voor. Onze ogen zijn een van de belangrijkste features in het gezicht want je blik spreekt boekdelen. Een bovenooglidcorrectie biedt een oplossing tegen de verslapte huid en neemt de klachten weg.

Wil je persoonlijk advies over een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak bij een van onze plastisch chirurgen!

Deze video is gemaakt door Madicine Media i.s.m. Olafkitersoo.com

 

 

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »