Plastisch chirurg Robert de Wijn over voor- tijdens en na een ooglidcorrectie behandeling

Gepubliceerd: 28 augustus 2018
Laatst gewijzigd: 2 augustus 2022
Gepubliceerd: 28 augustus 2018
Laatst gewijzigd: 2 augustus 2022

Overweeg je een ooglidcorrectie? Dan is het belangrijk om jezelf zo goed mogelijk te laten informeren over deze behandeling. Niemand is hetzelfde maar de procedure gaat vaak wel bij iedereen op dezelfde manier. Drs. Robert de Wijn neemt je stap voor stap mee voor- tijdens en na een ooglidcorrectie bij Blooming Plastische Chirurgie.

Of je nu een verouderd uiterlijk hebt of klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid, een ooglidcorrectie als oplossing komt steeds vaker voor. Onze ogen zijn een van de belangrijkste features in het gezicht want je blik spreekt boekdelen. Een bovenooglidcorrectie biedt een oplossing tegen de verslapte huid en neemt de klachten weg.

Wil je persoonlijk advies over een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak bij een van onze plastisch chirurgen!

Deze video is gemaakt door Madicine Media i.s.m. Olafkitersoo.com

 

 

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »