Vergoeding neuscorrectie

Al onze neuscorrecties worden uitgevoerd door BIG geregistreerde plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in neuscorrecties

Wanneer er sprake is van een medische aanleiding voor de neuscorrectie, ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De stand of vorm van uw neus belemmert u dan in het dagelijks leven, waardoor u bijvoorbeeld minder goed kunt ademen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen klachten die u al sinds uw geboorte heeft en klachten die zijn ontstaan door een ongeluk of medische behandeling.

Vergoeding ontvangen vanuit basisverzekering

Zorgverzekeraars hanteren strenge criteria voor het vergoeden van neuscorrecties; u heeft hierom toestemming nodig voor de ingreep. Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor een vergoeding, moet u zelf contact opnemen met uw huisarts voor een verwijsbrief. Deze heeft u nodig voor een afspraak bij de polikliniek plastische chirurgie. Hier onderzoekt een plastisch chirurg uw neus en wanneer u een medische indicatie krijgt, ondergaat u de ingreep in het ziekenhuis. Alle kosten die boven uw eigen risico uitkomen, vergoedt uw zorgverzekeraar.

Afspraak inplannen bij Blooming

Wilt u een neuscorrectie terwijl hier geen medische aanleiding voor is? Dan spreken we van een cosmetische ingreep. Plan een consult in met een van onze plastisch chirurgen voor meer informatie over de verschillende neuscorrecties en persoonlijk advies.

Neuscorrectie zelf betalen

Wanneer er geen sprake is van een medische indicatie, betaalt u de behandeling zelf. Daarnaast komt u altijd eerst langs voor een persoonlijk consult, wat € 50,- kost. Ondergaat u na het consult een behandeling bij Blooming? Dan worden de kosten van het consult in mindering gebracht op de kosten van uw behandeling. In onderstaande tabel vindt u de tarieven van de verschillende neuscorrecties.

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Neuscorrectie € 4.950,- Algehele narcose Nee
Neuscorrectie uitgebreid vanaf € 6.500,- Algehele narcose Nee
Revisie neuscorrectie € 7.500,- Algehele narcose Nee
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen € 8.500,- Algehele narcose Nee

Second opinion neuscorrectie

Als u erg twijfelt over de ingreep, kan het prettig zijn om advies te ontvangen van een andere plastisch chirurg. De kosten voor dit gesprek, een zogenaamde second opinion, bedragen € 100,-. Net als bij het eerste consult bespreekt u uw wensen en ontvangt u advies van de plastisch chirurg over de meest geschikte behandeling.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over Gelaatschirurgie? Maak een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 54 44 974 of via info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.

Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 54 44 974

Maandag 09:00 – 17:00
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 17:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00

Adres

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 

Feiten over de behandeling

Verdoving

spuit
Operatieduur
clock
Hersteltijd
pleister

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité