Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Vergoeding neuscorrectie

Wanneer er sprake is van een medische aanleiding voor de neuscorrectie, ontvangt u een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De stand of vorm van uw neus belemmert u dan in het dagelijks leven, waardoor u bijvoorbeeld minder goed kunt ademen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen klachten die u al sinds uw geboorte heeft en klachten die zijn ontstaan door een ongeluk of medische behandeling.

Vergoeding ontvangen vanuit basisverzekering

Zorgverzekeraars hanteren strenge criteria voor het vergoeden van neuscorrecties; u heeft hierom toestemming nodig voor de ingreep. Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor een vergoeding, moet u zelf contact opnemen met uw huisarts voor een verwijsbrief. Deze heeft u nodig voor een afspraak bij de polikliniek plastische chirurgie. Hier onderzoekt een plastisch chirurg uw neus en wanneer u een medische indicatie krijgt, ondergaat u de ingreep in het ziekenhuis. Alle kosten die boven uw eigen risico uitkomen, vergoedt uw zorgverzekeraar.

Afspraak inplannen bij Blooming

Wilt u een neuscorrectie terwijl hier geen medische aanleiding voor is? Dan spreken we van een cosmetische ingreep. Plan een consult in met een van onze plastisch chirurgen voor meer informatie over de verschillende neuscorrecties en persoonlijk advies.

Neuscorrectie zelf betalen

Wanneer er geen sprake is van een medische indicatie, betaalt u de behandeling zelf. Daarnaast komt u altijd eerst langs voor een persoonlijk consult, wat € 50,- kost. Ondergaat u na het consult een behandeling bij Blooming? Dan worden de kosten van het consult in mindering gebracht op de kosten van uw behandeling. In onderstaande tabel vindt u de tarieven van de verschillende neuscorrecties.

Neustipcorrectie€ 3500,-
Neuscorrectie€ 4700,-
Neuscorrectie uitgebreid€ 6500,-

 

Second opinion neuscorrectie

Als u erg twijfelt over de ingreep, kan het prettig zijn om advies te ontvangen van een andere plastisch chirurg. De kosten voor dit gesprek, een zogenaamde second opinion, bedragen € 100,-. Net als bij het eerste consult bespreekt u uw wensen en ontvangt u advies van de plastisch chirurg over de meest geschikte behandeling.

Contact opnemen met Blooming

Wilt u meer weten over de verschillende soorten neuscorrecties? Neem voor deze en al uw andere vragen contact op met Blooming via 023 544 4974 of door ons een bericht te sturen via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.

Maandag09:00 – 17:00 uur
Dinsdag09:00 – 21:00 uur
Woensdag09:00 – 17:00 uur
Donderdag09:00 – 21:00 uur
Vrijdag09:00 – 17:00 uur

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie

Spaarne Gasthuis Noord 3e verdieping

Vondelweg 999

2026 BW Haarlem

info@bloomingpc.nl