Meld u aan voor het RTL 4 programma Verminkt

Bij iedereen kan onvrede ontstaan over een bepaald lichaamsdeel, cosmetische chirurgie is dan iets wat veel mannen en vrouwen overwegen. De stap om een cosmetische ingreep te ondergaan neemt u niet zomaar, deze is persoonlijk en heeft veel impact op uw leven. In de meeste gevallen is deze impact positief maar een cosmetische ingreep kan ook weleens verkeerd uitpakken.

Is dit laatste het geval? Bent u ontevreden over een borstvergroting, neuscorrectie, buikwandcorrectie of over een andere behandeling? Dan is het belangrijk dat u dit bij de behandelend plastisch chirurg bespreekbaar maakt. Komt u er niet uit? Dan is een second opinion geen slecht idee. Onze plastisch chirurgen hebben jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische chirurgie en helpen u graag verder. Na een second opinion krijgt u altijd eerlijk advies waarbij uw wensen en veiligheid voorop staan.

Bent u of kent u iemand die ontevreden is na plastische chirurgie? Dan kunt u, u nu aanmelden voor het RTL programma Verminkt waarin onze plastisch chirurgen samen met u werken aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Wie weet kunnen wij in de toekomst iets voor u betekenen.

Meld u nu aan via: esther@bloomingpc.nl