Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
 
Neem contact op

Meld u aan voor het RTL 4 programma Verminkt

Bij iedereen kan onvrede ontstaan over een bepaald lichaamsdeel, cosmetische chirurgie is dan iets wat veel mannen en vrouwen overwegen. De stap om een cosmetische ingreep te ondergaan neemt u niet zomaar, deze is persoonlijk en heeft veel impact op uw leven. In de meeste gevallen is deze impact positief maar een cosmetische ingreep kan ook weleens verkeerd uitpakken.

Is dit laatste het geval? Bent u ontevreden over een borstvergroting, neuscorrectie, buikwandcorrectie of over een andere behandeling? Dan is het belangrijk dat u dit bij de behandelend plastisch chirurg bespreekbaar maakt. Komt u er niet uit? Dan is een second opinion geen slecht idee. Onze plastisch chirurgen hebben jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische chirurgie en helpen u graag verder. Na een second opinion krijgt u altijd eerlijk advies waarbij uw wensen en veiligheid voorop staan.

Bent u of kent u iemand die ontevreden is na plastische chirurgie? Dan kunt u, u nu aanmelden voor het RTL programma Verminkt waarin onze plastisch chirurgen samen met u werken aan een zo optimaal mogelijk resultaat. Wie weet kunnen wij in de toekomst iets voor u betekenen.

Meld u nu aan via: esther@bloomingpc.nl

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat

Lees meer »
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor.

Lees meer »

Onze plastische chirurgen

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Wouter van der Pot

Dr. Menno Huikeshoven

Drs. Jan van Loon

Drs. Robert de Wijn

Dr. Mick Kreulen

Dr. Klaske Booij

Drs. Toine van Trier

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité