Drs. Joost Staudt

Plastisch chirurg

“Zorgen voor een reëel verwachtingspatroon”

Drs. J.M. Staudt is één van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor hem niet. Elke dag kan hij zijn energie en creativiteit kwijt in de gesprekken met cliënten, het adviseren en het behandelen.

Naast zijn opleidingen in het AMC en in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is hij ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest waar hij jaarlijks terugkeert om de laatste technieken en ideeën rondom aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien hij zijn opleiding heeft genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit hij zich geheel aan bij het gedachtengoed van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt zijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van het gelaat en van de borsten waarbij hij een superspecialisatie heeft op het gebied van  neuscorrecties. Andere voorbeelden van behandelingen waar hij ruime ervaring mee heeft zijn facelifts en borstvergrotingen. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers. Andere veel uitgevoerde ingrepen: buikwandplastiek, hersteloperaties bij complicaties, oorcorrectie, voorhoofdslift (incl endoscopisch), liposuctie, lipofilling.

Miami Plastic Surgery 2010

BIG: 29055396401

Onze plastische chirurgen

Drs. Joost Staudt

Drs. Wouter van der Pot

Drs. Kalam Ahmed

Drs. Jan van Loon

Dr. Mick Kreulen

Dr. Menno Huikeshoven

Dr. Klaske Booij

Drs. Robert de Wijn

Prof. Dr. Paul van Zuijlen

Drs. Gilean Nolst Trenité

Drs. Toine van Trier