joost min rand - Drs. Joost Staudt

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Drs. Joost Staudt

“Zorgen voor een reëel verwachtingspatroon”

Drs. J.M. Staudt is één van de plastisch chirurgen die zich aan heeft gesloten bij de maatschap plastische chirurgie van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. Een ander vak dan plastische chirurgie bestaat er voor hem niet. Elke dag kan hij zijn energie en creativiteit kwijt in de gesprekken met cliënten, het adviseren en het behandelen.

Naast zijn opleidingen in het AMC en in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis is hij ook meerdere malen in de Verenigde Staten geweest waar hij jaarlijks terugkeert om de laatste technieken en ideeën rondom aangezichtschirurgie naar Nederland te halen.

Aangezien hij zijn opleiding heeft genoten in Het Rode Kruis ziekenhuis, sluit hij zich geheel aan bij het gedachtengoed van deze gerenommeerde plastisch chirurgen.

Binnen de maatschap ligt zijn specialisme in de cosmetische- en reconstructieve chirurgie van het gelaat en van de borsten waarbij hij een superspecialisatie heeft op het gebied van  neuscorrecties. Andere voorbeelden van behandelingen waar hij ruime ervaring mee heeft zijn facelifts en borstvergrotingen. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers. Andere veel uitgevoerde ingrepen: buikwandplastiek, hersteloperaties bij complicaties, oorcorrectie, voorhoofdslift (incl endoscopisch), liposuctie, lipofilling.

miamifoto e1336049858145 150x150 - Drs. Joost Staudt

Miami Plastic Surgery 2010

Lid van de: Nederlandse vereninging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC)

BIG: 29055396401 

Lees hier reviews van cliënten van drs. Joost Staudt.

instagram - Drs. Joost Staudttwitter - Drs. Joost Staudt

 

info@bloomingpc.nl