Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Jan min rand - Drs. Jan van Loon

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Drs. Jan van Loon

“Ik leg graag helder uit wat de mogelijkheden zijn van de cosmetische chirurgie, zodat u goed geïnformeerd uw keuze kan maken”

Drs. Jan van Loon studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leiden. Na het afronden van zijn opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam heeft hij zich in Australië verder gespecialiseerd op het gebied de plastische chirurgie.

Hierna is hij 5 jaar werkzaam geweest in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hier hield hij zich bezig met de hand en polschirurgie, reconstructieve  en plastische chirurgie met als aandachtsgebied aangezicht reconstructies.

Sinds 2008 maakt hij deel uit van de maatschap plastische chirurgie in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, het Spaarne Gasthuis en Kliniek Blooming. Momenteel houdt hij echter geen spreekuur bij Blooming Plastische Chirurgie.

Lid van de: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie.

BIG: 19045486901

Lees hier reviews van cliënten van drs. Jan van Loon.

Bel: 023-5444974 Wij zijn telefonisch bereikbaar!