Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Gilean min rand - Drs. Gilean Nolst Trenité

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Drs. Gilean Nolst Trenité

“Een open communicatie met de patiënt en het afleveren van precisiewerk, daar ga ik voor”

Drs. G.A. Nolst Trenité studeerde geneeskunde aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam waarna hij zich van 2010 tot 2016 specialiseerde tot Plastisch-, Reconstructief-, Cosmetisch- en Handchirurg aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein. Hierna werkte hij in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort waar hij zich specifiek richtte op de reconstructieve en cosmetische plastische chirurgie.

Dokter Nolst Trenité heeft een specifieke interesse in de cosmetische chirurgie van het gezicht en in het bijzonder in de functionele en cosmetische neuschirurgie waarin hij zich na zijn specialisatie heeft ge-superspecialiseerd (Rhinoplasty Fellowship).
Hij is officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS). Nolst Trenité is lid van de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie (NVPC).
Hij heeft onderzoek gedaan naar de reconstructie van de oogkas (UW Medical Center, Seattle, USA) en specifieke hechttechnieken in de neuschirurgie.

In zijn vrije tijd is Nolst Trenité natuurfotograaf. Ook hierin streeft hij naar schoonheid en esthetische balans.

Lid van de: Nederlandse vereninging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en Nederlandse vereniging voor esthetische plastische chirurgie (NVEPC)

BIG: 29912137501

info@bloomingpc.nl

Afspraak

Contact

Consult

 

Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping

Vondelweg 999

2026 BW Haarlem (route)

 

T: 023 - 54 44 974

E: info@bloomingpc.nl