Vandaag zijn wij geopend van 09:00 – 17:00

nlen
Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Lichaamscorrecties

Door middel van een lichaamscorrectie zorgen onze plastisch chirurgen ervoor dat u weer tevreden bent over uw lichaamsverhoudingen. Tijdens een consult met een van onze plastisch chirurgen maakt u uw wensen kenbaar en geeft de plastisch chirurg u een persoonlijk behandeladvies. We stellen een behandelplan op maat op waarin we geleidelijk werken aan het optimale resultaat van de correctie.

Verschillende lichaamscorrecties

Tijdens het persoonlijke intakegesprek bespreekt uw behandelend plastisch chirurg welke plastische chirurgie behandeling het beste past bij uw klachten en wensen. De verschillende behandelingen die wij uitvoeren, zijn:

Bodylift

Na extreem gewichtsverlies kan er aan de voor-, zij- en achterkant van het lichaam een huidoverschot ontstaan. Het uitvoeren van een buikwandcorrectie is in zo’n geval vaak niet voldoende. Bij een totale bodylift wordt de overtollige huid van de buik, heupen, rug en billen weggesneden.

Bovenarmlift

De huid van de bovenarmen kan door extreme vermagering, zwangerschappen, veroudering of operaties verslappen en gaan rimpelen. Met behulp van plastische chirurgie corrigeren we de overtollige huid. Tijdens het eerste consult bespreken we de mogelijkheden.

Bovenbeenlift

Wanneer de huid van uw bovenbenen verslapt en erg rimpelig geworden is, voeren we een bovenbeenlift uit. Bij een bovenbeencorrectie spannen we de huid aan en hechten we deze vervolgens in de lies. Het litteken leggen onze plastisch chirurgen aan de binnenkant van het bovenbeen, zodat dit zo min mogelijk opvalt.

Buikwandcorrectie

Door zwangerschappen, vermagering of veroudering kunnen uw buikspieren verslappen en de (overtollige) huid gaat hangen. Met een buikwandcorrectie corrigeren wij dit huidoverschot, zodat u weer een strakke buik krijgt. Wij voeren twee soorten buikwandcorrecties uit: een grote en een kleine buikwandcorrectie.

Liposuctie

Bij liposuctie zuigen we onderhuidse vetophopingen weg die u niet kwijtraakt door sporten of een gezond voedingspatroon. Sommige mensen hebben meer aanleg voor plaatselijke vetophopingen die, wat ze ook doen, niet verdwijnen. Een voorwaarde voor liposuctie is dat uw huid elastisch is.

Schaamlipcorrectie

Vrouwen kunnen door middel van een schaamlipcorrectie hun schaamlippen verkleinen. U kiest voor deze correctie wanneer u klachten ervaart door te grote schaamlippen of als u een cosmetische verbetering wenst. Het is een relatief kleine ingreep die plaatsvindt onder lokale verdoving.

Afspraak maken voor een lichaamscorrectie

Wilt u meer informatie over een correctie van uw lichaam? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Neem contact met ons op via 023 544 4974, mail naar info@bloomingpc.nl of maak direct een afspraak via onderstaand contactformulier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem

Andere specialisaties van Blooming

U kunt naast een lichaamscorrectie bij kliniek Blooming ook terecht voor onder andere:

Kijk voor al onze cosmetische behandelingen op onze behandelingenpagina.

info@bloomingpc.nl