Last van een droge huid?

Gepubliceerd: 3 september 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022
Gepubliceerd: 3 september 2015
Laatst gewijzigd: 25 april 2022

De zomer is van vele het favoriete seizoen. Bezoekjes aan zee, hier of over de grenzen en rosé op het terras. Bekend is dat de zon een slechte invloed heeft op onze huid maar ook een ander eet- en drink patroon kan er in de zomer voor zorgen dat de conditie van de huid slechter wordt.

Een oorzaak van het verouderen van de huid is onder andere het gebrek aan vocht. Een vochtarme huid tekent vaak door veel kleine rimpeltjes en een doffe teint. Veroudering van de huid wordt tevens veroorzaakt door een gebrek aan hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof, een glycosaminoglycaan, dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Om deze tekorten aan te vullen kan er middels injecties hyaluronzuur aan de huid worden toegevoegd. Wij gebruiken hier het hyaluronzuur Belotero Soft voor. Het product kan wel tot 1.000 maal zijn eigen gewicht in water vasthouden, waardoor de huid glad (vochtinbrengend effect), stevig en vol (volumeherstel) wordt.

Belotero wordt optimaal geïntegreerd in de huid en geeft een subtiel en zacht resultaat, waarbij uw natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. Benieuwd naar deze of andere filler behandelingen? Lees hier meer over fillers.

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »