Kliniek Blooming werkt samen met de Mozart Kliniek

De Mozart Kliniek is een toonaangevende kliniek, gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en is gevestigd in het Gooi. De Kliniek is inmiddels uitgegroeid tot expertise centrum met een medisch team dat u kan adviseren op verschillende gebieden, waaronder tijdelijke fillers, botox, draadlift, mesotherapie en peelings.

Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens het Pro-Age concept, waarbij uw natuurlijke schoonheid geoptimaliseerd wordt. Pro-Age is een behandelmethode waarbij het gezicht op een natuurlijke wijze “gerestaureerd” wordt. Door het gezicht terug te geven wat het in de loop der jaren is kwijtgeraakt, wordt de natuurlijke, frisse uitstraling hersteld. Omdat we de individuele anatomie van het gezicht als uitgangspunt gebruiken, is het resultaat altijd natuurlijk.

Het doel van de Mozart Kliniek is het optimaliseren van uw natuurlijke schoonheid, zodat u de mooiste versie van uzelf kunt zijn. Door de natuur een handje te helpen, geeft de Mozart Kliniek u uw jeugdige, frisse uitstraling terug. Lees hier meer over Pro-Age https://www.mozartkliniek.nl/dokter-olga-mozartkliniek/pro-age-concept/

Heeft u na een plastisch chirurgische ingreep nog klachten met betrekking tot volume verlies in het gezicht of last van een vermoeide en/of ontevreden uitstraling? Dan is dat vaak op te lossen met een kleine, niet invasieve behandeling met behulp van tijdelijke fillers of botox.

Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische geneeskunde staat Mozart Kliniek garant voor veiligheid kwaliteit en natuurlijk resultaat.

Wanneer u via Kliniek Blooming en consult boekt bij de Mozart Kliniek, dan betaalt u géén consultkosten (à € 45,-).

De Mozart Kliniek is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand te Bussum, centraal gelegen in Nederland. Met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar. Vanuit Amsterdam via de A1, afrit A1/E231, vanuit Utrecht via de A27, afrit 33.

U kunt gratis parkeren op eigen terrein.

Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. De kliniek ligt op enkele minuten loopafstand van het treinstation Naarden-Bussum en de bushalte.

Mozart Kliniek
Nieuwe ’s-Gravelandseweg 5
1405 HJ BUSSUM

Telefoon 035-760 28 02

info@mozartkliniek.nl
www.mozartkliniek.nl

Lid van de Nederlandse vereniging voor Cosmetische Geneeskunde