Bloemingdael

Booming bij Blooming:

Het Botox abonnement!

Neem contact op

  023-5444974
Wij zijn nu telefonisch bereikbaar!

  Maak een afspraak

Kleine borsten

Vrouwen met kleine borsten voelen zich vaak onzeker over hun lichaam. Het is dan fijn te weten dat er een oplossing is. Met een borstvergroting zorgen we ervoor dat uw borsten meer volume krijgen en verbeteren we de houding en vorm, zodat uw borsten weer beter bij uw lichaam passen.

Wat zijn kleine borsten?

De definitie van kleine borsten is voor iedereen verschillend. Waar de een zich prettig voelt bij een B-cup kan dit voor een ander niet prettig aanvoelen. We spreken dan ook voornamelijk over kleine borsten wanneer uw borsten niet goed passen bij de rest van uw lichaam en u zich daar onzeker over voelt.

Oorzaak van kleine borsten

Wanneer meisjes in de puberteit komen, beginnen de borsten te groeien. Dit groeiproces duurt een aantal jaar. Veel vrouwen zijn helaas niet tevreden met de grootte van hun borsten nadat deze uitgegroeid zijn. Ook kunnen borsten in de loop der jaren kleiner worden. Vaak voorkomende oorzaken hiervan zijn:

  • Gewichtsverlies
  • Stoppen met de anticonceptiepil
  • Zwangerschap
  • Ouder worden

De behandeling van kleine borsten

Voor de behandeling van kleine borsten voert de plastisch chirurg een borstvergroting uit. Bij een borst vergrotende operatie maken we een kleine snee van ongeveer 5 cm in de borstplooi. Via deze snede plaatsen we de prothese onder de borstspier of borstklier. Tijdens het eerste consult bespreekt de plastisch chirurg de gewenste prothese met u en op welke positie de prothese geplaatst wordt. Dit is namelijk afhankelijk van uw eigen huid en weefsel. Zodra de prothese is aangebracht, hechten we de snedes en plakken we deze af met een pleister. Ook brengen we ondersteunend verband aan om het herstel te bevorderen. Een borstvergroting vindt plaats onder algehele narcose en duurt gemiddeld één uur tot anderhalf uur. Plan een vrijblijvend consult met een van onze plastische chirurgen voor een behandelplan op maat.

Resultaten na een borstvergroting

Na een borstvergroting hebben uw borsten meer volume, zijn ze steviger en passen ze beter bij de verhouding van uw lichaam. Bekijk enkele resultaten.

Schermafbeelding 2018 12 06 om 14.12.07 300x288 - Kleine borsten
Voor een borstvergroting
6623 voor kalam bv ergo full 335 Links ergo full 295 300x300 - Kleine borsten
Voor een borstvergroting
Schermafbeelding 2018 12 06 om 14.12.12 300x295 - Kleine borsten
Na een borstvergroting
borstvergroting na ergo full 335 Links ergo full 295 300x300 - Kleine borsten
Na een borstvergroting

Kosten voor de behandeling van kleine borsten

De kosten van de behandeling van kleine borsten zijn afhankelijk van de exacte behandeling die uitgevoerd dient te worden. Tijdens een consultgesprek bekijkt de plastisch chirurg uw borsten en stelt hij/zij een persoonlijk behandelplan op. Ook ontvangt u dan een overzicht van de kosten. Bekijk onderstaande tarieven om alvast enig inzicht te krijgen in de kosten:

BehandelingPrijsVerdovingOvernachting
Borstvergroting€ 5270,00Algehele narcoseJa
Borstvergroting tubulaire borsten€ 7130,00Algehele narcoseJa
Borstvergroting hybrid (protheses en lipofilling)v.a. € 8500,00Algehele narcoseJa

** Incl. registratie implanta(a)t(en) in het Dutch Breast Implant Registry (DBIR)

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Zorgverzekeraars zien een borstvergroting als een cosmetische ingreep, waardoor de behandeling niet vergoed wordt. Neem voor meer informatie of vragen over een vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar.

Plan een consult voor de behandeling van kleine borsten

Plan een vrijblijvend consult in via 023 544 4974 of stuur een e-mail naar info@bloomingpc.nl om erachter te komen wat onze plastisch chirurgen voor u kunnen betekenen. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een afspraak.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om uw contactgegevens achter te laten.Openingstijden

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op 023 544 4974.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 21:00
Vrijdag
09:00 – 17:00

Adresgegevens

Blooming Plastische Chirurgie Spaarne Gasthuis –Noord, 3e verdieping Vondelweg 999 2026 BW Haarlem
info@bloomingpc.nl