Kincorrectie

Vanaf € 3.800,-

Snel naar

Blooming voor kwaliteit

Kincorrectie

Een kincorrectie uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerde plastisch chirurg

Met een kincorrectie geven we uw kin een gewenste vorm en grootte. Heeft u een korte kin of loopt uw kin over in uw hals? Dan is een kincorrectie een goede oplossing. Op basis van uw klachten en wensen beoordeelt de plastisch chirurg of u in aanmerking komt voor een kinvergroting of een kinverkleining. Na een kincorrectie geniet u van een kin die geheel past bij de rest van uw gezicht. Op deze pagina leest u meer over de behandeling, nazorg, risico’s en kosten van de behandeling.

Veilige en professionele kincorrecties

  • Geniet van een kin die in balans is met uw gezicht
  • Persoonlijk behandelplan afgestemd op uw klachten en wensen
  • Plastisch chirurgen die zijn aangesloten bij de NVPC en NVEPC

Wat is een kincorrectie?

Een kincorrectie voeren we uit bij cliënten die niet tevreden zijn met de grootte en/of vorm van hun kin. Zo kunt u zich storen aan het feit dat u uw kin te kort vindt of dat uw kin overloopt in uw hals. Met een kincorrectie corrigeren we datgeen waar u zich niet prettig bij voelt. Wanneer een kinvergroting bij u mogelijk is, brengen we een implantaat aan. Bij een kinverkleining verwijderen we wat kaakbot, bindweefsel of kraakbeen. Met een kincorrectie zorgen we ervoor dat uw kin beter in balans is vergeleken met de rest van uw gezicht.

Soorten kincorrecties

Er zijn verschillende methodes om een kincorrectie uit te voeren. Wanneer u uw kin graag extra wilt laten opvallen is een kinvergroting de juiste keuze. Wilt u uw kin juist een minder prominente uitstraling geven? Dan komt u in aanmerking voor een kinverkleining. De plastisch chirurg beoordeelt tijdens het eerste consult welke behandeling voor u geschikt is.

Kosten kincorrectie

Tijdens het eerste consult bespreekt de plastisch chirurg uw wensen en beoordeelt hij of zij welke behandeling de beste optie is. Op basis hiervan ontvangt u een persoonlijk behandelplan inclusief kostenoverzicht. Bekijk hieronder alvast een indicatie van de kosten van een kincorrectie.

Vergoeding kincorrectie

Uw zorgverzekeraar vergoedt een kinvergroting niet. Dit omdat er geen sprake is van een medische indicatie, maar van cosmetische redenen.

Feiten over Kincorrectie

Wat kost een Kincorrectie?

Tijdens het consult zal de arts verschillende behandelmogelijkheden met je bespreken. Wat je ook kiest, je bent bij Blooming verzekerd van de allerbeste zorg.

BEHANDELING PRIJS VERDOVING OVERNACHTING
Kincorrectie d.m.v. implantaat € 3.800,- Algehele narcose Nee
voor en na foto's Kincorrectie

Resultaten Kincorrectie

voor en na foto's Kincorrectie

“Ik stoorde mij heel erg aan de vorm van mijn kin. Altijd als ik in de spiegel keek was dat het eerste wat opviel. Na de kincorrectie voel ik mij veel zelfverzekerder.”

Het behandeltraject

Hoe gaat een Kincorrectie in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Stoort u zich aan de grootte of vorm van uw kin? Dan komt u in aanmerking voor een kincorrectie.

Bij Blooming Plastische Chirurgie gebruiken we kinprotheses die gemaakt zijn van siliconen. Dit type materiaal veroorzaakt namelijk geen afstotingsverschijnselen.

Het is belangrijk om de eerste twee weken na de operatie rustig aan te doen. Na één tot twee weken kunt u weer langzaam uw werkzaamheden oppakken. Wanneer u zwaar lichamelijk werk verricht, adviseren we vier weken lang rust te nemen.

Na een kincorrectie moet u een week lang rust nemen, zodat de wond voldoende tijd heeft om te genezen. Contactsporten waarbij de mogelijkheid bestaat dat uw kin beschadigt, kunt u beter een maand niet uitoefenen.

Roken heeft een ongunstige invloed op uw doorbloeding. En laat dit nu juist heel belangrijk zijn bij een goed herstel. We raden u dan ook aan om enkele weken voor de behandeling te stoppen met roken. Ook na de behandeling is het verstandig om niet te roken. Dit vergroot namelijk de kans op infecties.

Wil je meer informatie over een Kincorrectie?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.