Kalam Ahmed in Linda over invloed celebs

Gepubliceerd: 1 december 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 1 december 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Linda spreekt met plastisch chirurg Kalam Ahmed over de invloed van influencers en de verandering in de wereld van BBL’s en liposucties.

Je hoeft Instagram maar te openen of je wordt al geconfronteerd met een lichaam á la Kim Kardashian of de lippen van een Kylie Jenner look-a-like. Dokter Kalam Ahmed is plastisch chirurg bij Blooming Plastische Chirurgie en ziet duidelijk de invloed van de celebs in zijn praktijk. “We zijn in Nederland iets langzamer met het volgen van dit soort trends. Ik zie wel duidelijk dat er mensen zijn die beïnvloedt worden door social media en een ingreep willen doen. Dat is zo met een Brazilian Butt Lift, maar ook met andere ingrepen. Kylie Jenner heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat veel mensen hun lippen zijn gaan doen en Bella Hadid zorgt weer voor de cat eye trend.”

Mensen met een grote following hebben volgens plastisch chirurg Kalam Ahmed zeker invloed op de veranderingen in de cosmetische wereld. “Als de Kardashians vandaag iets anders doen, gaat niet iedereen daar meteen in mee. Maar op de lange termijn zie je wel dat ze veel invloed hebben en trends aansturen. Op zich is dat niet heel gek.”

Lees het volledige artikel hier: https://www.linda.nl/meiden/plastisch-chirurg-celebs-kalam-ahmed/.

 

Artikel geschreven door Rokaya Hamed voor Linda.Meiden. Beeld Linda.Meiden.

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »