Kalam Ahmed in Linda over invloed celebs

Gepubliceerd: 1 december 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 1 december 2021
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Linda spreekt met plastisch chirurg Kalam Ahmed over de invloed van influencers en de verandering in de wereld van BBL’s en liposucties.

Je hoeft Instagram maar te openen of je wordt al geconfronteerd met een lichaam á la Kim Kardashian of de lippen van een Kylie Jenner look-a-like. Dokter Kalam Ahmed is plastisch chirurg bij Blooming Plastische Chirurgie en ziet duidelijk de invloed van de celebs in zijn praktijk. “We zijn in Nederland iets langzamer met het volgen van dit soort trends. Ik zie wel duidelijk dat er mensen zijn die beïnvloedt worden door social media en een ingreep willen doen. Dat is zo met een Brazilian Butt Lift, maar ook met andere ingrepen. Kylie Jenner heeft er bijvoorbeeld voor gezorgd dat veel mensen hun lippen zijn gaan doen en Bella Hadid zorgt weer voor de cat eye trend.”

Mensen met een grote following hebben volgens plastisch chirurg Kalam Ahmed zeker invloed op de veranderingen in de cosmetische wereld. “Als de Kardashians vandaag iets anders doen, gaat niet iedereen daar meteen in mee. Maar op de lange termijn zie je wel dat ze veel invloed hebben en trends aansturen. Op zich is dat niet heel gek.”

Lees het volledige artikel hier: https://www.linda.nl/meiden/plastisch-chirurg-celebs-kalam-ahmed/.

 

Artikel geschreven door Rokaya Hamed voor Linda.Meiden. Beeld Linda.Meiden.

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »