Blooming Plastische Chirurgie is in een nieuw jasje gestoken

Gepubliceerd: 1 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 1 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Wie ons volgt weet het al: ‘Bloemingdael Plastische Chirurgie’ heeft een nieuwe naam: ‘Blooming Plastische Chirurgie’. Wij zijn trots dat we al jaren (letterlijk) op hoog niveau opereren en deze nieuwe naam past bij de groei die de plastisch chirurgen en het team in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Uitmuntende expertise, hoge kwalitatieve zorg, betrokkenheid bij de cliënt en een betrouwbare omgeving zijn onder andere de sleutel voor succes.

Wat ons betreft is stilstaan geen optie en daarom hebben we het tienjarig bestaan aangegrepen om een aantal zaken te veranderen. Niet alleen de naam maar ook de uitstraling van Blooming Plastische Chirurgie is flink onder handen genomen. Wij zijn trots op de nieuwe look&feel van de kliniek waar we cliënten nog beter kunnen ontvangen. In samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich hebben we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt.

De wachtruimte, spreekkamers en behandelkamers zijn compleet vernieuwd! Van het behang tot het interieur, de warme & luxe uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op de derde etage van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »