Blooming Plastische Chirurgie is in een nieuw jasje gestoken

Gepubliceerd: 1 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 1 november 2018
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Wie ons volgt weet het al: ‘Bloemingdael Plastische Chirurgie’ heeft een nieuwe naam: ‘Blooming Plastische Chirurgie’. Wij zijn trots dat we al jaren (letterlijk) op hoog niveau opereren en deze nieuwe naam past bij de groei die de plastisch chirurgen en het team in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Uitmuntende expertise, hoge kwalitatieve zorg, betrokkenheid bij de cliënt en een betrouwbare omgeving zijn onder andere de sleutel voor succes.

Wat ons betreft is stilstaan geen optie en daarom hebben we het tienjarig bestaan aangegrepen om een aantal zaken te veranderen. Niet alleen de naam maar ook de uitstraling van Blooming Plastische Chirurgie is flink onder handen genomen. Wij zijn trots op de nieuwe look&feel van de kliniek waar we cliënten nog beter kunnen ontvangen. In samenwerking met architect Pieter van der Pot, projectleider Medical Building Solutions en binnenhuisarchitect Evelien Reich hebben we er de afgelopen maanden iets moois van gemaakt.

De wachtruimte, spreekkamers en behandelkamers zijn compleet vernieuwd! Van het behang tot het interieur, de warme & luxe uitstraling zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op de derde etage van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.

 

Deel op Social Media:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Gerelateerde artikelen

BIG-registratie
Blog

Wat is een BIG-registratie?

De plastisch chirurgen van kliniek Blooming Plastische Chirurgie  zijn BIG geregistreerd, dit vermelden we ook op de website. Nu vraag je je mogelijk af wat een BIG registratie is en waarom wordt dit vermeld? In Nederland is het sinds 2 april 2020 verplicht voor plastisch chirurgen en bepaalde andere zorgverleners om hun BIG-nummer te vermelden. BIG

Lees meer »
borstverkleining-blog
Blog

Bestaan de perfecte borsten?

Bestaan de perfecte borsten? Chirurg heeft ‘magische formule’ ontwikkeld voor de perfecte borsten. De perfecte borsten bestaan. En er is zelfs een wiskundige formule voor. De Londense chirurg Patrick Mallucci heeft de afgelopen vijf jaar gespendeerd aan het bepalen van de perfecte proporties voor het maken van het ultieme paar borsten.

Lees meer »