Bent u een geschikte kandidaat voor ooglidcorrectie?

Gepubliceerd: 27 juli 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022
Gepubliceerd: 27 juli 2015
Laatst gewijzigd: 26 april 2022

Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt zijn er vaak veel vragen. Er spelen verschillende factoren een rol die doorslaggevend kunnen zijn voor uw beslissing. Belangrijk is natuurlijk om te weten of u geschikt bent voor een ooglidcorrectie.

Hangende oogleden kunnen een bron van problemen vormen voor jong en oud. Deze problemen kunnen hinderlijk zijn voor zowel uw uiterlijk als gezondheid.

Naarmate onze huid ouder wordt verliest het geleidelijk zijn elasticiteit. In combinatie met de constante trek van de zwaartekracht kan dit leiden tot hangende oogleden.

Ieder persoon is uniek. We leven allemaal een ander leven en worden dan ook niet op dezelfde manier oud. Hetzelfde geldt voor de veroudering van de huid. Dit betekent dat er individueel gekeken moet worden of een ooglidcorrectie een oplossing kan bieden. Er is dus geen ideale leeftijd om een ooglidcorrectie te ondergaan.

Fysieke gezondheid

Zoals bij iedere ingreep is het belangrijk dat u fysiek en mentaal stabiel bent. Bepaalde medische eigenschappen zijn risico verhogend zoals schildklierafwijkingen, droge ogen, teveel tranende ogen, diabetes, een hoge bloeddruk of andere circulatie stoornissen en hartproblemen. Het is dus belangrijk dat de plastisch chirurg volledig op de hoogte is van uw medische geschiedenis.

Realistische verwachtingen

Een ooglidcorrectie kan zowel uw uiterlijk veranderen als gezondheidsklachten verbeteren. De beste kandidaten voor een ooglidcorrectie zijn kandidaten met een reële verwachting ten aanzien van het resultaat. Dat betekent dat men op zoek is naar verbetering met een natuurlijk resultaat.

Overweegt u een ooglidcorrectie en wilt u weten of u geschikt bent? Neem voor vragen contact met ons op of maak een afspraak voor een consult. 

 

 

Deel op Social Media:

Gerelateerde artikelen

beautiful face of young caucasian woman with perfect health skin isolated on white skin care concept female model touches face (1) (1)
Blog

Wat is plastische chirurgie?

Met plastische chirurgie corrigeren we datgene aan uw lichaam waar u niet tevreden over bent. Bij Blooming Plastische Chirurgie werken we uitsluitend met vakbekwame plastisch chirurgen met jarenlange ervaring in plastische chirurgie. Zo kunt u altijd vertrouwen op het mooiste resultaat. Tijdens een eerste consult bespreken we samen met u uw wensen en maken we een

Lees meer »
lippen vergroten blooming plastische chirurgie
Blog

Lippen vergroten

Al is de trend van supergrote lippen een beetje voorbij, de meeste mensen willen wel graag een mooi contour van de lippen. Als iemand praat, kijken we naar zijn of haar mond. Een mond is dan ook heel belangrijk en een mond met smalle lippen wordt vaak minder aantrekkelijk gevonden.   Of dat echt zo

Lees meer »